snart är de helg igen.


2008-08-14 @ 19:18:09
Idag har varit en riktig sådan där fixar dag. Har plockat lite här hemma, börjat städa lite o så har jag bakat bullar. De sistnämda är farligt vill jag lova. Många bullar i magen nu istället för en (HAHAHA).

Varit hos lilla william med..mosters lilla gullis. Hjälpte mor att va barnvakt till honom en liten stund! han är såå söt. Men vad de växer fort egentligen.

Är så mysigt på mornarna när man vaknar. Bebben är igång o kickar för fullt därinne. Är bara o lägga handen på magen o känna. Åå..sådan kärlek innnan H*n ens kommit ju :)
Är lite seg just nu känner jag. Har läst den nyaste Vi föräldrar gravid o efter de blev det  veckans nu. Vi föräldrar var riktigt bra eftersom det stod tips på inköp inför bebis ankomst. Så nu får jag visst fylla på lite i min egna lista. Sådant man inte ens tänkt på.

Imorn ska vi åka till 1klass i jönköping o beställa barnvagn och babyskydd. Efter det blir det nog a6 en sväng. Måste köpa ny bh då mina på något lustigt sätt blivit för små, ska köpa lite grojs på ikea med tror jag och eventuellt några tunikor åt mej. Har inte så mkt att välja bland o ha på mig längre, måste även köpa stödstrumpor då man börjar jobba på måndag igen. Står mest hela dagen så går åt att ha sådana på sig så man slipper de värsta kramperna på kvällen o svullnad i benen.

Usch..det går åt mkt pengar nu känns de som. Men  men. sånt är livet. Tänker inte snåla o köpa massa begagnade bebissaker. Är bättre o köpa nytt och fräscht så man vet vart de kommer ifrån o att ingen använt de innan. Då kan man förhoppningsvis använda prylarna OM man får fler barn i framtiden.

Jag längtar tills imorn. Ska bli roligt o komma iväg lite :)

vad händer hos er?

puss puss






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback