v 21+4..sååå trött i fötterna o benen.


2008-08-06 @ 20:21:33
Huh.. va ont man har idag då. I måndags var det ju jättetrist väder ute så vi bestämde oss för att åka till jönköping och kolla lite i affärerna. På hemvägen stannade vi på ett ställe där de säljer barnvagnar och massa andra bebissaker. Vi är ute efter en emmaljunga city cross modell 09. Försäljaren sa att leveranstiden var 10-12 veckor. Så nästa fredag åker vi nog dit och beställer en vagn och eventuellt en bilbarnstol. Funderar faktiskt på att beställa ett emmaljunga babyskydd med bas så det är lättare att sätta dit stolen när man har bråttom.

Igår va vi i Ullared en sväng o shoppade. Blev liite bebiskläder bland annat ett startset för nyfödd bebis, en liten filt, en overall så bebis inte fryser sen i vinter när h*n ska hem, spjälskydd till säng, påslakan till barnvagn. Sedan köpte jag såklart en del mammakläder eftersom jag knappt inte kan ha några av mina vanliga kläder längre. Har börjat bli sååå fet. Första gången jag varit så fet. Men det är ju för rätt ändamål, hade jag ätit mig till de hade jag gjort nåt för längesen vill jag lova!

Idag har vi varit  i Skänninge på marknad. Var rätt skönt väder att gå i o var rätt mkt folk. Men vi gick över nästan allt iaf. och imorn ska vi dit igen o  hälsa på magnus o louise o oskar en sväng :)

SÅ har varit ute o gått bland folk tre dagar i rad nu så man e rätt mör i benen. Inge o undra på att man fått kramp i vaderna varje natt.

Nähä..ska lägga mig på soffan o känna om h*n därinne vill sparka lite..är sååå mysigt ju! tänkte kolla på förlossningskliniken och riskförlossningar samtidigt!

avslutar med ett par tjockisbilder.



ha en trevlig kväll!

förresten, någon som har bra tips på vart man kan köpa babypåslakan billigt på nätet?

puss puss






Kommentarer
Postat av: erika

när ska du få ditt barn? :)

2008-08-07 @ 17:36:07
URL: http://eriikal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback