har världens gulligaste sambo


2008-12-05 @ 05:27:14
Haha..ja vet va ni tänker. Vad fasen gör emelie uppe så tidigt på morgonen. Jo, sanningen är den att jag sitter här oäter lite youghurt för magen va hungrig. Vaknade för en kvart sedan o va kissnödig. Älsklingen höll på att göra iordning sig o skulle snart åka till jobbet. Gick in o lade mig i sängen igen o skulle försöka sova, då kom han in med paket till mig =)
vet ni va ja fick eller?
 
Har sagt till honom att nu när vi ska få barn o allt så behöver vi inte köpa massa fina o dyra paket till varandra. För han har envisats me o köpa massa dyrt till mig varje år jag fyllt. Men nu hade han slagit till igen iaf.

Fick en sån där svart soda stream av honom. Blev såklart jätteglad. Men fick samtidigt dåligt samvete eftersom han hade köpt dyrare present än va ja gjorde till honom. Men så är de. Han är så gullig min sambo..han är bäst helt enkelt!!

är världens lyckligaste, e inte för sodastreamerns skull för va de innan me. Men man blir påmind om hur bra man egentligen har de =)

nä ni..nu ska jag försöka sova lite igen, tror ni de går?

kramar






Kommentarer
Postat av: elina

GRATTIS på födelsedagen !! :)

2008-12-05 @ 08:16:54
URL: http://neagullunge.blogg.se/
Postat av: brallan

tack för ditt grattande! livet som mamma är helt underbart. snart kommer er son/dotter också ju :) inte många dagar kvar nu! hur känns det? ta vara nätterna nu för sen får du inte mkt vila :) kraam

2008-12-05 @ 08:55:42
URL: http://braaallan.blogg.se/
Postat av: Emma

GRATTIS GRATTIS!!! :D Hoppas du får en toppen dag!! :D

2008-12-05 @ 10:05:56
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: erika

grattis =D

2008-12-05 @ 11:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback