Hej alla glada


2008-02-21 @ 18:11:57

Snart är det helg igen =) så underbart skönt ju!

Sitter här i soffan framför kaminen som sprakar för fullt..så mysigt!  Denna arbetsveckan har gått väldans fort, känns som det inte är annat än måndag o fredag. Veckan började bra med en riktigt typisk vårdag. Det var sol o vår i luften, fåglarna kvittrade. Var ute o gick en långpromenad o det tog verkligen emot o gå in. Sen har det väl kanske inte hänt så mkt.

imorn har andreas pratat om att vi ska gå på bio, fast vet inte om det blir så än. vi ska ha lite gäster på lördag så vi funderar kanske på att åka o handla lite till det istället.  Svärmor o svärfar o Andreas bror, fru o lilla brorson på tre veckor kommer hit då :)  då ska vi mysa massor med honom :)

Fundrar lite smått på att bjuda på ugnsgratinerad fläskfile med svampsås, o sedan klyftpotatis som blivit stekt i ugnen ihop med morötter och palsternackor med lite timjan över. Låter det gott eller gott? O sen frusen cheesecake till efterrätt.

Nää..har väl inge vettigt o skriva direkt..

JUST DET..GLÖM INTE O TITTA PÅ KUSTBEVAKARNA KLOCKAN ÅTTA IKVÄLL PÅ 5AN.. Såå bra serie. Nisse är så hot :) jaja..man måste ju få drömma lite även om man har sitt på de torra, haha. Brukar du kolla på kustbevakarna?


ha det så bra







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback