Vardagsrummet


2008-02-28 @ 19:06:44
Yes..nu återupptar jag min lilla serie om vad vi har gjort i huset. Har inte suttit så mkt vid den stationära datorn på sistone, och det är på den vi har alla bilder..så nu blir de fler bilder :)

FÖRE:SÅhär såg alltså vardagsrummet ut innan. En gammal kamin, grisrosa väggar, en glasvägg mellan vardagsrummet och köket som gjorde att vardagrummet så litet o trångt ut.

Efter:Vi rev glasväggen mellan köket och vardagsrummet. Kaminen byttes. Nya lister sattes dit, tak och lister målades. De grisrosa väggarna var väv som målats, så vi behöll väven och målade den ljusgrå. På en av väggarna (fondväggen som leder ända in i köket) satte vi en återställningstapet och sedan tapetserades det en fondvägg över det.  Golvet polerdes upp med parkettpolish.

Det enda som gör rummet ännu mer komplett är NYA SOFFOR, de gamla är gräsligt fula o passar inte alls in i den gråsvarta imagen. Eller vad säger ni??

Ja..det var väl allt vi gjorde i vardagsrummet det.Tycker det genast vart mkt rymligar o mysigare bara genom o öppna väggen mellan kök o vardagsrum.

Nähä..ska kanske duscha lite nu.  Är helg imorn. Imorn kväll är vi ett gäng arbetskamrater som ska åka och äta lite mat i tranås. BAra äta och dricka lite gott o snacka en massa. Det blir kul det :)

På återseende

puss puss


Kommentarer
Postat av: Desiree

Fint det är.. =) det blir vita väggar, och samma fondtapet som du har i sovrum (vi i vardagsrum) bakom toastolen.. hoppas det blir fint när vi e klara.

2008-02-29 @ 10:14:13
URL: http://sessandezzan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback