now my secret's out


2008-07-10 @ 19:11:21

Ja, här kommer ett erkännande från mig! spekulationerna har varit många runtomkring på sistone, och nu då jag varit iväg o fått se att allt är okej så  kan jag bekräfta. Vi ska få en liten bebis i december :)

känns så enormt lustigt på något sätt ändå, så ofattbart att förstå att de där lilla knytet som syntes på ultraljudskärmen i eftermiddags var vårat blivande barn.  Var rätt så roligt när vi kom dit och hon skulle börja. Det första hon sa var att bebisen låg nästan som ihopvikt och att man inte kunde se allt. Dessutom sa hon att det var det lustigaste hon varit me om idag. MEn sedan buffade hon lite på min mage o då flyttade bebisen på sig så man såg allt. Varenda liten del av h<3n  verkade perfekt. Var nästan så tårarna började komma nerför min kind måste jag erkänna. MAn måste nog vara där själv för att själv förstå hur enormt det är ändå. Att se sitt barn för första gången.

sköterskan konstaterade efter hon tagit massa mått o så vidare att datumet för beräknad födsel blev fördröjd med 4 dagar. Från början var det sagt 9:e december, men nu blir datumet 13:e december istället. Så nu är jag alltså i vecka 17 +4 eller artonde veckan som man säger. På måndag blir det amningskurs och därefter besök hos barnmorskan då vi kommer få nästa tid för ultraljud. Gud vilken spännande resa man har påbörjat. :)

hoppas allt är bra med alla :)

kramar







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback