Kolmården 2008


2008-06-29 @ 11:00:27
I lördags och i söndags va vi bortbjudna till kolmården. Där gick vi på kolmården båda dagarna och sov över natt på vildmarkshotellet.  Svärmor fyllde 60 så de bjöd bort oss.Man fick se massa fina djur som en del kanske ändå betedde sig lite speciellt.. haha!  Det jag gillade mest var nog ändå delfinshowen, sälarna o björnarna. FAst allt var ju mysigt.










avslutar med några bilder på andreas och hans brorson oskar.
Han tyckte det var jättekul på kolmården trots att han bara är 5 månader.







hemma igen.


2008-06-24 @ 16:22:19
japp, nu är man hemkommen från kolmården. Roligt har det varit med alla djuren, hade lite regn igår men idag regnade det inget.  Kommer o berätta mer o lägga ut bilder imorn tänkte jag.

Innan vi åkte iväg beställde jag en ny kamera till mig själv :)

fick bli en sådan här:



nu går man o väntar på att den ska komma me  =)





midsommarafton.


2008-06-20 @ 07:48:01
yes, nu är det äntligen midsommar :) så skönt. verkade på väderprognosen som att de inte skulle bli något regn idag heller vilket är lovande.

Förra fredagen var man i mjölby o kollade på min lillasysters o hennes killes student. Det var mysigt.
bjuder på lite bilder från den dagen



jocke, ellen o emelie


 o så var ju såklart lilla william med uppklädd för o fira mosters dag.





storhelg igen


2008-06-19 @ 18:51:50

Då va de då äntligen helg igen! känns så himla gött faktiskt. Imorn är de midsommar oxå. Imorn ska vi åka till vätteviksbadet och fira midsommar med lite grillat o gött.  Lördag söndag blir det kålmården sen är det måndag igen.

ligger just nu under en filt o ser på tv o lyssnar lite smått på regnet som smattrar mot altantaket. Måste erkänna att det är lite mysfaktor över det hela. Kommer säkert att somna tidigt idag, det brukar man göra när de är "fredag" o man är ensam hemma faktiskt.

har svullat idag faktiskt. Stekte snitzel o åt massa massa findusärtor till o lite pommes. Det var mumma. Men snacka om att man fick ont i magen sen eftersom min mage inte är van vid att äta för mkt flötmat just nu.

Vad ska alla andra göra imorn då??

kramar






om man skulle ta tag i sitt liv nu då


2008-06-12 @ 17:30:13

På listan står städning just nu..känner inte för't men kan vara skönt o ha de gjort. Ska ha storstädning av sovrummet är tänkt. Damsuga sängarna ordentligt, vädra kuddar o täcken, byta sängkläder.

Ååå vad roligt jag ska ha't ikväll

bye






Nu är de helg, igen =)


2008-06-12 @ 17:17:54
Åå..vad tiden går fort då. Idag är det torsdag men mer som en fredag för mig. Min söta sytster tar studenten imorn så är ledig så man kan kolla på henne o jocke :)

Är seg idag..varit en jobbig vecka faktiskt. Fått masa utslag som kliar o ser ut som myggbett men inte är de..skumt värre. Hoppas de går över snart!

nähä..avslutar med lite bilder från vår underbara resa


sandy bay, bodil o jan, nissi beach, view over nissi beach





Ny uppdatering.


2008-06-09 @ 16:12:31
förlåt förlåt förlåt mig för att jag inte skrivit på länge kära bloggen. Har haft alldeles för mkt roligt händandes runtomkring mig. Men nu är jag här igen :) Har bland annat gosat med min favvobebis, systersonen William. Han är så söt så man kan dööö :)

Sen har vi såklart varit ute i det fina vädret o badat massor i poolen, det ni =)

 en kopia av pappa fredrik kan man lugnt säga att han är =)





så sant som det är sagt!


2008-06-04 @ 15:24:03
de som säger att inget är som väntans tider har rätt!!





Emelie- på svensk mark igen!


2008-06-03 @ 09:34:10
efter en vecka med sol och bad på cypern är man då äntligen hemma i sitt kära hus igen. Var jätteskönt o vara borta, men man längtade hem en hel del oxå. Sent på söndagskvällen, dagen innan vi skulle åka fick min syster en liten pojk som ska heta william. Så man gick där hela veckan o undrade hur han såg ut och hur han var.

Jag fick igår se världens sötaste underverk. Aldrig sett en så söt bebis. Var så man fick tårar i ögonen när man såg han. och när han låg där i ens famn o sov så sött, ja ni..snacka om att man smälte direkt!

Skönt att det är fint väder här hemma med,då kan man sola o bada idag med :)

återkommer väl med lite kort senare sen.

ha det bra allihopa.

kramar