en påminnelse


2008-03-29 @ 22:48:21
glöm inte att vrida fram klockan en timma inatt..





another saturday.


2008-03-29 @ 08:44:53

Nu är det helg igen =) det känns underbart. När vi tittade på termometern förut så var det faktiskt 6 grader varmt ute. Det ni..det är inte så illa faktiskt.
Igår var det rätt så lugnt. vi åkte och tittade på A's brorson som på onsdag är två månader. Han hade vuxit jätte´mkt sedan vi såg honom sist. Sedan såg vi lite på ocensurerat när vi kom hem o jag somnade som en stock nästan direkt.
Idag blir det nog lugnt. ska ta bort de sista påskgrejorna, är lite sugen på att åka och shoppa lite. Men vi får väl se vad det blir med det.

Vad ska du göra?






ytterdörrar.


2008-03-29 @ 08:40:30

När våren/sommaren är här e det dags o göra iordning lite utvändigt på huset. Vi ska ta bort en massa träd o buskar o vi ska byta panel längst upp på husknutarna. Vi ska dessutom byta dörrar i groventren då dessa är i riktigt dåligt skick, och så blir det nog även ytterdörr.

har hittat några dörrar man kan tänka sig till groventren:


samtliga kommer från skånska byggvaror

har även hittat några ytterdörrar som jag skulle kunna tänka mig till vår vanliga entre:



de två första är från skånska byggvaror, de två sista från bygghemma.






är hon gravid eller har hon bara ätit för mkt junk?


2008-03-29 @ 08:16:44
image674

börjar o undra lite smått när jag sett denna bild på sofies mode hemsida. Britney ser lite för rund ut om magen, eller hur?





modevisning


2008-03-27 @ 20:02:34
nu är man äntligen hemma. Har varit en jobbig dag då man knappt varit hemma något alls. Efter jobbet gav jag mig ut på långpromenad. Gick i ca 55 minuter och fick ihop hela 9900 steg faktiskt. Sedan gick jag ju till jobbet i morses med och det blev inte inräknat för när ja skulle sätta på mig räknaren igen så hade det blivit nollat så.

Var ju på modevisning med..Min lillasyster o hennes bästis visade upp smink o smycken mm från kicks. Syrran hade faktiskt brudklänning på sig och gick bredvid en riktigt snygg kille :) vi tog lite bilder, men de är hos mor. Kanske slänger upp någon bild på henne imorn. För hon var vääldigt fint sminkad o så.

på hemvägen stannade vi på mc donald's men jag tog endast minimorötter och en mugg vatten. så nu har jag verkligen gått in för de här..och det känns bra. Är ju en del som ska bort för att man ska kunna ha sina gamla kläder igen.

tänkte jag skulle slängt upp lite bilder på kläder jag vill köpa, men har inte tid o inte heller ork faktiskt. Får bli imorn. För imorn är det helg igen =)
Nu väntar ghost whisperer på tv400 om jag minns rätt.

Vad har alla gjort idag då?

puss puss





Seeeg.


2008-03-27 @ 05:31:23
åh..vad trött jag är idag då. hade varit skönt o ligga kvar i sängen en timma eller två. Orkade inte se klart på grey's igår så fick spela in det. Snart bär det av till jobbet igen. Idag blir det en långpromenad direkt efter jobbet. SEdan ska vi åka till stan o gå i affärer lite o sen titta på min syster ellen som ska va med på modevisning idag. Ska bli kul =)


ha en trevlig morgon

puss puss





hurtbullen emelie.


2008-03-26 @ 20:02:38

Ja, idag har jag varit väldigt duktig faktiskt. När vi kom hem från A6 vid sju så gav jag mig ut och gick. Var ute i cirka en timma. Det var väldigt friskt och skönt ute. När jag kom hem så visade faktiskt stegräknaren 9500 steg. och de stegen var bara under den promenaden. Gick till jobbet idag oxå vilket är ca 2000 steg, sedan gick jag ju en hel del i stan med.
Har inget resultat från igår eftersom jag struntade i promenad och tränade på min "crosstrainer" på morgonen och sedan på eftermiddgen vid 3. Så va hurtig igår me :) känns som jag äntligen fått lite motivation här :) härligt härligt



nähä..nu ska jag se på det okända/ förlossningsakuten..brukar zappa mellan dessa två program.

glöm inte Grey's sedan

puss puss






Shopping.


2008-03-26 @ 19:58:04

Idag har jag o A varit iväg en sväng efter jobbet. A behövde köpa kläder så vi åkte till A6 och handlade lite. Spanade in lite skor jag ville ha, och köpte även en blus på hm. Mer än så köpte inte jag eftersom A alltid går och suckar när jag går och kollar på kläder. Inte nog med det, han brukar typ nästan gå in i ens hälar när han följer efter en i butiken. Men när han ska kolla på kläder då e de såå viktigt att jag e med o tittar på allt han vill ha. haha, lustigt de där egentligen.

Var på skopunkten och hittade ett par skor, men hittade faktiskt inga fler eftersom jag blev lite stressad, så då tänkte jag att jag kan vänta någon vecka o åka in själv i lugn och ro.


Vad har du gjort?
puss o kram 






huh


2008-03-26 @ 05:31:49
sitter här o har precis avklarat frukosten, det var jobbigt men fick ner flingorna iaf. Nu ska jag borsta tänderna o sedan bär det av till jobbet. Idag sov jag en halvtimma längre istället för att gå upp och träna. kände att jag behövde det faktiskt


vad ska du göra idag?

puss puss





Emelie är trött


2008-03-25 @ 20:38:53
usch..nu känns de att man sovit dåligt inatt o att man gick uppp tidigare imorse.

så nu ska jag nog sova

godnatt alla underbara läsare.

puss puss





Penn Badgley


2008-03-25 @ 19:55:10

image668

När jag skulle kolla på gossip girl första gången så tyckte jag direkt att jag kände igen penn Badgley. Tänkte läänge o funderade. Då kom jag på vart jag hade sett honom,. Han var ju john tuckers bror scott i John Tucker must die. He's goodlooking :)

image670






film i kylan??


2008-03-25 @ 19:46:56
åå..vad härligt det vore o lägga sig under en filt o se på film. Skulle så gärna vilja se the notebook. Har inte sett den än o alla pratar om att den är sååå bra. Funderar på att beställa den från ginza eller cdon kanske?

Någon som sett den o kan säga om den är bra eller dålig??

nähä..ska göra mig iordning så jag kan ligga i sängen o se på Sverige campar på 4plus om en liten stund. Tycker faktiskt att det är en intressant serie. Campare som man alltid varit..haha!

vad ska du göra?





en till bebismage kanske?


2008-03-25 @ 18:15:26
image667

Man börjar ju att undra om det inte är så att även pamela anderson har bakat en bulle som så många andra hollywoodkändisar. Tycker det ser ut som så. Hon brukar ju alltid vara pinnsmal o i shape annars så.





Vart är bebismagen?


2008-03-25 @ 17:55:00
image665

den frågan kan man ställa sig. Australiensiska Nicole Kidamn ska enligt rykten vara i 5:e månaden, men var är bebismagen? Fast iofs..de tar ju längre tid för vissa innan det börjar synas rejält. Tycker det är roligt att de ska ha barn..det är sådant man trott o väntat sig länge.





uppe i ottan


2008-03-25 @ 05:37:40
nu ska man snart gå och jobba då. Gick upp halv fem i morse trots att det tog emot. Trots att man bara kunnat sova i typ två timmar inatt. Och jag tränade. YEs..var bara det att jag tog nog ut mig för mkt för efter en kvart så mådde jag så illa så jag var nära till och spy o då fick jag lägga av! SÅ mitt konstanterande är att man inte ska köra kontitionsträning klockan halv fem på morgonen. Man ska nog satsa på promenader istället. Men jag gillar inte att va ute och gå så tidigt på morgonen..man vet aldrig vad det är för skummisar som smyger runt ju..

Jaja..det löser sig.

off to work now

ha en bra dag
puss puss





fy böveln


2008-03-24 @ 20:17:06
image664

snacka om kalkon, tara reid. Det ser förjäkligt ut. såhär skulle jag ALDRIG VILJA SE UT!!!





Nya tag imorn.


2008-03-24 @ 20:07:27
Ja, imorn bitti ska jag gå upp halv fem istället för kvart över fem. Brukar börja jobba klockan 6 på morgonen o tänkte att jag skulle hinna med ett träningspass på min orbitrek elite imorn bitti. Struntar i att det är så tidigt på morgonen..måste komma igång nu. Vet att jag kommer ligga där i sängen o känna för att ställa av alarmet och gå upp vid kvart över fem istället. Men jag måste. har man bara väl kommit upp så är det inte så svårt.

ni tycker jag är trög va?

image663köpt på tvins

sedan ska jag väl säkert gå ut och gå en promenad imorn efter jobbet. Måste ju få ihop 10000 steg iaf. det är ju den dagliga rekommendationen så.

nähä..se på tv nu

puss puss





NU så


2008-03-24 @ 18:21:21
Nu har jag gått med i viktklubb.se så från och med imorn ska jag så smått sätta igång med kampen om att bli normalviktare igen.
Det får ta den tiden det tar..tänker inte stressa ihjäl mig.

vad gör du för att hålla formen?





BEVISET


2008-03-24 @ 17:03:25
kolla själv får du se: BMI





Denna ständiga viktnoja.


2008-03-24 @ 17:01:28
som plågar oss varja dag. Man ser bild på en pinnsmal kändis eller modell med size zero o tänker att man så gärna skulle vilja se ut sådan. Men jag undrar..är det något o sträva efter? Det är att leva i livsfara! '

har varit inne på flera bloggar o läst på sistone..sådana som tom väger under det normala och ändå sitter o klagar på att de väger för mkt o borde träna mer o bla bla bla.. BLIR SÅ IRRITERAD på sådant! Och även sådana som är jrelativt långa o väger under 60 som klagar. FAttar inte. Jag skulle själv vara överlycklig om jag med mina 168 cm ens någon gång únder det närmsta skulle kunna väga under 60 kilo.

Har under de senaste månaderna lagt på mig lite och blev väl medveten om det för ett tag sen. Kan erkänna att jag mår piss av det. MEN, mitt bmi är över det normala! det är skillnad det jag är över gränsen till övervikt! inte normal, övervikt! Men bara för det så kommer inte jag sätta igång och hetsbanta o tänka att nää jag måste väga 60 kilo, utan min tanke är mer att gå ner på ett sunt sätt och bara gå ner så jag är normalviktig igen. För size zero eller att väga under 60 strecket- det finns inte enligt mig!

såå nu har jag avreagerat mig lite, hoppas att alla ni som redan väger skapligt tagit åt er. För det är DUMHETER var nöjda med er själva istället!





ÄR med och tävlar


2008-03-24 @ 15:36:01
kenza har just nu en tävling där man kan vinna en läcker skinnjacka. Så därför har jag anslutit mig till tävlingen eftersom jag länge letat efter den perfekta skinnjackan. Inte för man brukar ha tur o vinna något. Men man kan ju försöka iaf. =)





lämna gärna ett avtryck


2008-03-24 @ 15:08:08
ser att besökarna bara ökat o ökat på sistone, men skulle va kul o veta vilka som tittar förbi med.
Glöm inte o lämna en kommentar efter er :D

kramar t er alla





Proppmätt.


2008-03-24 @ 15:06:38
usch..e sådär jag kan nästan spyproppmätt just nu. Vi hade rester kvar sedan påskafton som vi åt. Och påskmat är ju rätt så mättande med så man behövde inte äta mkt för o bli mätt heller.

Imorn är det dags att börja jobba igen då. Känns lite trist. Men det är ju bara fyra arbetsdagar denna veckan så.

Va händer i eftermiddag då?

puss o kram





ny design på bloggen.


2008-03-24 @ 14:24:06
Yes..nu har lina varit snäll och gjort om min blogg. Tack så mkt för det,så gulligt så

kolla in hennes sida:
linakallgren.blogg.se





Emelies önskeoutfits Agia napa


2008-03-24 @ 10:28:56

ready for the beach




klänning la redoute, bandeaubikini hm, flipflops ellos, stråväska hm

In the city



linne, kjol, skor hm, solglasögon och väska ellos


Evening




klänning ellos, kofta hm, skor skopunkten väska ellos






Varför???


2008-03-23 @ 22:10:25

när allting är så perfekt, underbart det bara kan bli så ska det jämt braka loss? varför ska man få en anledning till att återigen tveka?Varför?






påskdagen


2008-03-23 @ 21:14:30
har varit på kalas idag. Min storasyster och hennes sambo fyller 26 idag, skumt va? nu ikväll har vi flötat o ätit pizza och nu ligger vi på varsin soffa o ser på a night at the roxbury. Den e rätt rolig faktiskt. Har sett den måånga gånger :)

va händer hos dig?

puss o kram





Gårdagen i bilder.


2008-03-23 @ 11:36:21

Igår hade vi då besök här i huset. Var mamma o pappa plus syskon o respektive plus Emelie :)



mitt lilla chokladpynt i köket, folk har börjat ta mat



alla sitter o äter


de blivande föräldrarnamin lillasyster ellen och hennes pojkvän Jocke. Visst är de söta =)


Efter vi hade ätit så satt vi o pratade lite o sen drog vi på Robert Gustavssons senaste dvd. Snacka om garv då :)


Hur hade ni det igår? Hände något roligt?


over and out


puss puss






Naket värre.


2008-03-23 @ 11:22:36

läste denna artikel på aftonbladets hemsida förut. haha..sjukt värre ju!






ännu en påskafton förbi..godnatt


2008-03-22 @ 23:12:53
o jag är såååååååå trött. Ska sova nut

godnatt alla söta människor!

puss o kram





Limited edition


2008-03-22 @ 14:20:14
La redoute har kommit ut med limited edition i sin webbutik. Det är sådana kläder som de endast kommer att sälja via nätet. Har hittat en hel del godingar däribland dessa:



gillar volangdetaljen, och blommiga klänningar :)



längre linne i satin, bustier klänning i satin.



långskjorta, och hur cool är inte denna mc inspirerade skinnjackan?



lackballerinas är vääldigt snyggt, dessa pumpsen skulle inte vara fel heller :)








påskstress?


2008-03-22 @ 14:00:50
åhh.. va mkt det är man ska hinna med tills ikväll då. Ska komma typ elva pers hit. Har precis gjort klart revbenen i ugnen och förberett svampstuvningen till omeletten, senare ska jag göra salladen och så ska jag steka prinskorvarna, göra brödet i ugnen med mera.  Så just nu unnar jag mig en stund framför datorn faktiskt!

Någon mer som får besök idag och står vid spisen?

puss i påsk





KÄrleek <3


2008-03-22 @ 09:12:16
image632
(två år gammal bild)
Finns de något härligare kärleken vi har? VAd skulle jag göra utan dig? Hoppas över 3 år blir till föralltid :)





**GLAD PÅSK**


2008-03-22 @ 08:56:38
image631

Hur ska du fira påsk??

hoppas alla får en trevlig helg.

***KRAMAR från EMELIE***





fy


2008-03-21 @ 21:22:25
är uttråkad, finns inget roligt o ha på tvn o min man sitter vid den andra datorn o spelar fotbollsspel som han gjort i ca tre timmar nu. Så funderar ärligt talat på att lägga mig i sängen o sova nu..är ju faktiskt trött. och finns de inge roligare o göra så..


Vad gör du ikväll??

puss puss





Bikini---> flowers


2008-03-21 @ 20:32:40

Letandet efter bikini till utlandssemestern den 26 maj har redan börjat. Håller på att leta som en galning. Har hittat en del fina på både hm's hemsida men även ellos. Det som verkar vara mest populärt i år är blommigt där med.

Från hm



från ellos



frågan är bara vilken som vinner? vad tycker du??





Riktigt bra filmer.


2008-03-21 @ 19:59:17

Har en sak jag måste erkänna ; jag är ett stort fan av jane austen, både böckerna och filmerna som gjorts på böckerna.

Och nu när jag kollade in lite filmer på ginza så fick jag se att det kommit två nya; northanger abbey, en ung jane austen. Det är två filmer jag verkligen måste köpa. Vet inte vad det är med hennes böcker o med filmerna som gör att man gillar dom så mkt. Men kanske kan det vara att det var så annorlunda för flera hundra år sedan. De flesta böckerna o filmerna handlar ju trots allt om kärlek över gränserna, om tjejen som alltid får den hon vill ha i slutändan. Lite av en prinsesshistoria.Sedan tycker jag att de manliga skådespelarna ser lite extra bra ut i sina stiliga kläder o polisonger..haha!


måste ha, måste ha!

Har sedan innan stolthet och fördomsserien, stolthet och fördom (FILMEN), Emma ( gweneth paltrow), mansfield park.


Alla bilder är från Ginza






någon som vill hjälpa mig o göra om min blogg?


2008-03-21 @ 13:04:08
yes..behöver hjälp me o göra om bloggen. den som kan o känner sig manad får gärna höra av sig.
se de som en utmaning...hihihi


puuuuss i påsk





Våga synas ute i vår --> färgade skor


2008-03-21 @ 09:28:45


pumps från
dinsko, laredoute, skopunkten



espadrillos från
hm, laredoute


ballerinaskor från ellos, halens, hm, skopunkten, laredoute






Våga synas ute i vår


2008-03-21 @ 09:03:37
Yes, varför inte lyxa till det med lite färg på ytterplagget i vår? man kan ju faktiskt ha olika ytterplagg för olika tillfällen.



parkas från ellos, hm



jackor från hm, nelly



kappor från ellos, halens, hm, la redoute






Långfredag.


2008-03-21 @ 08:54:41

Godmorgon allihopa. Sitter här i morgonrocken o fryser lite smått. Borde elda men det snöar ute så det blir kallt o hämta veden. Väntar till mannen vaknat så får han hämta, haha!
Kollar på repris på newlyweds på mtv, jessica simpson är verkligen blåst. Hon klarar knappt av o laga mat, å så skulle nick överraska henne med en ballongfärd. Han sa att de skulle åka till mexiko o att hon behövde ha med sig sitt pass, var bara det att hon inte hittade det! TRÖGT värre!

jaha..idag blir det lite fix här hemma. Har några lampor som inte satts upp en, ska upp en i hallen, en i köket och en över matsalsbordet. Är även bortbjudna till svärmor o svärfar vid fyra. Sen ikväll hoppas jag att vi bara ska ta de lugnt o bara va han o jag. Bara ligga på soffan, det är skönt de!






zzzzzzzzzzzzzzzzzz


2008-03-20 @ 23:53:08
nähä..nu e de dags att sova. godnatt alla underbara människor. ses imorn!
image592puss puss






Dubbelt upp i kändisvärlden


2008-03-20 @ 23:22:59
Någon mer än jag som reagerat på att det föds otroligt mkt tvillingar bland kändisarna just nu?



julia roberts, marcia cross och jennifer lopez har redan blivit föräldrar.



nu pratas det även om att Brangelina, Jessica Alba o Cash, och Lisa Marie Presley väntar tvillingar.





den gamla goda tiden..


2008-03-20 @ 22:07:10
åh.. längtar lite efter den där gamla goda tiden..eller jaaa.. så som det var förra sommaren. Då va man nöjd. Nöjd med sig själv. just nu känner jag mig shibby o tääskig. Känns som man inte brytt sig om sitt utseende på läänge. Usch..blivit alldeles för lat. Törs inte nämna när jag vägde mig senast.. o så vägde jag mig igår o fick värsta chocken. Fy vad jag misshandlar min kropp. Imorn får det vara slut med det!
inte för att jag såg så bra ut innan heller..men såg ju bättre ut iaf..lite mer välvårdad ut.

JAg skäms!!

**saknar't





100 kilo senare


2008-03-20 @ 21:39:00

usch..ligger här i sängen o mår dåligt!

Var ju ledig igår o idag så idag när andreas kom hem från vårat jobb så hade han med sig två påskar med chokladpåskharar o choklad ägg i. En till oss var som basen hade gett de anställda. SÅ nu har jag gått loss på de..o de blev för mkt helt enkelt. Känns som jag gått upp hundra kilo minst bara genom o äta den chokladen. Blää o fy.



hur mår ni?






Pretty in pink


2008-03-20 @ 20:04:28


klänning från halens, leggins nelly, skor skopunkten, väska hm

armband ellos, nagellack o lipgloss hm





Otur som vanligt.


2008-03-20 @ 18:41:31

Ja ni..kan man få klara sig en dag utan klanterier? börjar o undra faktiskt!

´Skulle stryka lite gardiner förut o ställde strykjärnet på bänken medan jag tog fram brädet. Var bara det att sladden till strykjärnet hade snott sig om mitt ben så strykjärnet åkte i golvet o gjorde ett hål i vårt nya fina golv, så nu är det en grön prick i golvet :(


Mamma var snäll o va här o hjälpte mig o sätta upp gardinerna förut: såhär blev de.. panellängderna är från förut-.


Ser just nu på pretty in pink o lagar mat samtidigt. Blir fläskfilé med ungsstekt potatis, morötter och palsternacka som jag kryddat med timjan. Det blir mums de.



nähä..åter till matlagningen

puss i påsk!






Nu har man fått löss oxå.


2008-03-20 @ 15:02:56
Puh..har städat klart nu. Det vart en pärs..eller ja..fick mer extraarbete om man säger så. Skulle damma av lite på skänken där jag ställt björkriset, var bara det att hela skänken var full med små kryp, löss av något slag rättare sagt. Fyy, vad äckligt det var. Spelade ingen roll hur mkt jag än torkade bort dom så dök det upp nya, men nu tror jag att de har försvunnit. Tog bort fyra stycken som jag hoppas va de sista förut. Var bara o ställa ut vasen med påskriset utanför huset i trädgården istället!
Så nu får folket som går förbi njuta av dom istället!

Näää..fy, känns som det kryper på hela kroppen, måste nog ta och duscha av mig!


image567
Dumma, dumma :(





act like a star- dress like a star


2008-03-20 @ 10:42:49
på sistone har det dykt upp ett nytt sorts mönster bland hollywood kändisarna. Stjärnor är det nyaste vårmodet!



kate Moss, Leighton Meeser, Paris hilton har hittat dessa stjärnståtliga kreationer.

Stjärnor dyker inte bara upp i tygtrycket utan även som en liten detalj, acessoar, tilbehör, Det lilla pricket över i't så att säga :)



Bilder från asos:





 


top från ellos, skor från skopunkten







skumt då


2008-03-20 @ 10:04:19
pratade nyss med min mor som bor på samma ort som mig. Hon var på byn, som kanske ligger någon kilometer härifrån bara. Och då sa jag att det snöar ute, men hon sa att där snöade det inte. Hon trodde att jag ljög eller bara inbillade mig. MEn det gör jag inte..det snöar stora flingor ute!

haha..skumtomte





Buy three pay for two


2008-03-19 @ 19:34:07

KÖP TRE BETALA FÖR TVÅ



skulle absolut köpa dessa till sommarn. Från skopunkten.





dumma dumma.


2008-03-19 @ 18:18:42
Kom precis hem. har varit ute och gått en sväng. Är så irriterad på min stegräknare. Först så stannade den upp på antalet, så när jag säkert hade gått typ 1500-2000 steg till och jag tittade på den så stod den på samma som den gjorde innan. Sen tittade jag på den när jag släppte av mamma o syster hemma o skulle fortsätta o gå själv, då va den på 6000, o sen när jag kom hem så hade den nollställt sig!!! Fyy,,vad arg man kan bli då! Undrar vad jag gjorde för fel.

ska nog testa o sätta den vid foten istället, då e de ju inget som kan komma åt den iaf.

Så under promenaden blev det säkert 9000 steg. O sen har jag ju gått typ 1000 här hemma o sen har jag varit och handlat på city gross o då gör man ju inget annat än att springa o virra runt. Tyvärr så glömde jag stegräknaren på hallbänken hemma så vet inte hur många steg det blev där.

Men.. 10000 steg har jag åtminstone gjort idag iaf. Och det känns bra :)


sen får vi se hur många det blir imorn ;)

ha de

puss puss





Lika som bäär


2008-03-19 @ 15:42:00
  --------------------------------------------------------->
hm 198:-                                                                                              lindex 199:-

----------------------------------------------------->
ellos 249:-                                                                               lindex 299:-
------------------------------------------------------------->
 hm 99:-                                                                                        lindex 199:-


lindex, ellos, hm





EN liten undran..


2008-03-19 @ 15:20:28
Finns de någon därute som vill hjälpa mig me o göra om min bloggsida så den blir lite mer personlig??

snälla, snällaa ;)





I've got hungry eyes


2008-03-19 @ 09:31:59
for this outfit:



känner ni igen stuket?
från lindex och hm





my favourites.


2008-03-19 @ 09:28:35

At lindex







åhh.. så sött!







ljuva lediga onsdag.


2008-03-19 @ 09:08:36
Sitter här o värmer mig lite framför brasan. Det var rätt kallt när man vaknade förut faktiskt.
Tittar man ut så blir man lite smått besviken eftersom snön fortfarande ligger kvar. Det ska ju inte va snö nu, det ska ju vara sol o grön mark. Tänk alla dessa krokusar och snödroppar som blommade så fint förut, de är förstörda nu!
Idag är jag ledig, och det är så underbart skönt! Idag blir det en färd till city gross för att inhandla mat inför storhelgen :)

Träffade min storasyster igår, eftersom det har vart mkt jobb jobb o jobb den senaste tiden så har jag nog inte sett henne på några dagar. Hennes mage hade vuxit såå mkt bara på de fjuttiga dagarna. Det är inte riktigt klokt vad fort de verkar gå. Hihi...var ju tvungen o känna lite på magen med. Alldeles stenhård faktiskt. OCh till min besvikelse så sparkade han inte en enda gång.
I slutet av maj händer förhoppningsvis två trevliga saker; utlandsresan o mosterskapet (hahal..eller kan man säga så?)

nää..vart sugen på att göra om lite här hemma nu med! Är kanske bäst att jag åker till mjölby en sväng oxå o ser om de har några roliga inredningsprylar. härligt härligt men farligt farligt att vara ledig.

ha en fortsatt trevlig morgon!

puss puss





Påskfin


2008-03-19 @ 09:01:35

VArför inte använda sig av påskens mest självklara o traditionella färg när du ska på kalas påsk?


klänningen kommer från laredoute,skorna din sko, väskan la redoute, armbandet ellos.

eller varför inte bara lägga till en liten färgklick?



klänning från ellos, tröja från la redoute, smycken från assecora, pumps skopunkten





Gud så underbar gullig han e.


2008-03-16 @ 19:49:43
HAr precis sett klart på säsongsstarten av one tree hill. Utspelar sig nu fyra år senare, då alla är tillbaka hemma igen. Nathan o Haileys son Jamie är så gullig. han är väldigt duktig på att agera skådespelare för o vara så liten som han är. Satt o fick tårar i ögonen stup i kvarten vill jag lova!


 
VAr o åt våfflor hos mamma o pappa förut. Det var mumsigt värre, sedan åkte vi o plockade lite ris i skogen till min lilla påskbukett..haha! så nu är påskriset klart med. Blev ganska nöjd, men blev kanske aningen högt?



nä nu ska jag se va de e för filmer ikväll tror jag.
 ha ett fortsatt trevligt slut på helgen allihopa

puss puss





PÅSKPYNT


2008-03-16 @ 11:11:33
Då vart man nästintill klar med påskpyntandet igår. Det  enda som fattas är riset som sagt! Måste verkligen ge mig ut o plocka lite sådant idag. Kan inte visa bild på skänken innan jag gjort de känner jag. Idag är det riktigt ursligt väder ute. DIMMA DIMMA DIMMA, kan man säga nåt annat om de? kallt verkar det vara med.

Imorn är det dags för jobb igen. MEn det gödigaste av allt e att jag bara jobbar två dagar denna veckan, har tagit ledigt onsdag o torsdag. Det känns jättebra eftersom vi ska ha lite gäster påskafton. Då hinner man o handla o förbereda till det hade jag tänkt.

slänger ut några bilder på lite påskpynt här blir inte massa pynt eftersom påsken e så kort, men men.



´Tuppen sågår mkt i svart o grönt, eller vad säger ni? ni får ha överseende med att jag bara har en påsklöpare!

Nänä..de här duger inte längre!

HA det så bra allihopa

puss puss





hihi


2008-03-16 @ 10:57:53
ser att det är en del som är inne o kikar på bloggen vilket jag tycker är jättekul,. Fast vore ännu mer nöjd om de som tittade förbi kunde skriva ett hej i förbifarten eller något ? hihi :)

puuss o kraaam





öland here we come!


2008-03-16 @ 08:07:15
I förrgår beställdes stugan till öland. Så lördag v 29 tom lördag v 30 är vi i köpingsvik. Ska bli riktigt kul. Pernilla o Anders skulle åka dit med sina barn exakt samma tid oxå visst.
vi beställde stuga av bomansstugor, den verkade mysig faktiskt. Bara o hoppas att de blir bra väder så man kan sola o bada hela veckan. Man vill ju inte att de ska regna hela veckan.
Borgholm e ju så underbart mysig sommarstad när solen väl e framme!

Men först väntar ju agia napa en vecka i slutet av Maj :)




Vad tyckte ni om melodifestivalen igår då?

nähä..ska slappa lite nu, e lite seg i bollen

pus puss





spaeftermiddag med emelie


2008-03-15 @ 18:01:54
ja.. städning hela dagen, o påskpyntning har de varit på tapeten idag. Allt e nu klart. Det enda som fattas är påskriset.Har försökt pika min kära man att han ska åka o sno lite björkris någonstans..men han verkar inte förstå. Så får väl ge mig ut o sno lite någonstans imorn förmiddag tänkte jag.



image494

Nu på eftermiddagen har jag haft lite hemmaspa. Fick ett paket med posten med kroppspeeling, kroppslotion, massageolja och ansiktsmask samt en vante till peelingen.



Idag gick ansiktsmasken åt kan jag lova titta bara på Emelie the ghost--->
Masken lät jag sitta i i cirka 15 minuter sen tvättade jag bort den. Hade inte tålamod till o ha den kvar i 20 som det stod. (10-20 min stod de så).

Såhär mysigt hade jag det på badrummet medan jag väntade på att masken skulle va klar. Hade till och med en allt i hemmet som jag läste under tiden.







image502
ikväll blir det faktiskt pizza och melodifestival med älskligen.


ha en bra kväll allihopa.

puss puss





Lördag


2008-03-15 @ 09:50:14
Lördag o det är helg :) så underbart!

Idag blir det städning o pynt för hela slanten.

vad ska du göra??

puss puss





GAaaaah


2008-03-13 @ 16:08:02
usch..vad är det med mig? blir galen på det här. e så trött jämt jämt jämt. Orkar inte någonting när jag kommer hem! och huvudvärk har man väldigt ofta med. Sover ju faktiskt mellan 21- 05.00 varje dag o det är inte så lite med sömn det. Men ändå e jag svintrött.
Var på apoteket förut för tänkte att det kanske kan vara järnbrist. Så köpte några tabletter som hette någonting med kvinna. De innehåller mkt järn, folsyra, vitaminer med mera. Så ska testa o ta en sådan tablett varje dag i samband med måltid för o se om det blir bättre.
Hade tänkt att jag skulle ge mig ut o gå en sväng sen o inviga stegräknaren. HAr iofs gått tidgare idag eftersom jag går till o från jobbet, men hann inte få igång stegräknaren imorse.
Ringde nyss om sommarstuga på öland, skulle återkomma vid halv åtta ikväll då han var ute o hade papprena hemma. Hoppas hoppas, han sa han hade stuga vid klintan, o det är där jag skulle kunna tänka mig o spendera en vecka. Men men..den som lever får se :)

Älsklingen jobbar över idag igen, igår va han hemma vid halv sex, o då hade han jobbat  mer än 12 timmar. Antar att det blir likadant idag med. Å så ska han dra ner till vättervallen o träna fotboll med efter arbete i tolv timmar..förstår inte hur han ska orka. Tycker synd om han ibland.han har stor press o stort ansvar på sig faktiskt.

funderar på att beställa de där "dirty dancing skorna" från hm nu.. o så åker det väl säkert med massa annat onödigt med i shoppingkorgen. Andreas kommer bli galen på mig, men något måste man väl ha för man får sitta ensam hemma hela kvällarna..haha ;)

ha det bra allihopa.

hörs

puss puss





hemma efter Ullaredsresan


2008-03-12 @ 16:30:09

tjohooo!

nu e ja hemma igen. Skönt det! har packat upp alla saker man köpte ur kassarna o nu sitter jag här o softar lite. Tänkte ta tag i påskpysslet om en stund, o sätta upp lite gardiner o så med tror jag.
Var faktiskt ganska behagligt på gekås idag. Var inte alls mkt folk så man kunde gå runt o kolla på allt i lugn och ro :)

Det värsta är att man säger att man inte ska köpa mkt o så kommer man hem med mer än beräknat. Man hittar ju alltid massor som man tänker att de de kan vara bra o ha om!
Idag införskaffade jag mig bla en stegräknare, en "mellansäsongsjacka" det blir alldeles för varmt att vara ute o gå i min tjocka vinterjacka o alldeles för kallt i sommarjackan pluset med den jag köpte är att det är som en fleecetröja som foder invändigt så när det blir sommar är det bara o dra bort den tröjan så har man en sommarjacka kvar. Blev även en lampa, gardiner till sovrummet, en kudde till sovrummet, brandvarnare, påsktuppar i trä, lite strumpor, några tröjor, en film till min man, å såklart så blev det ett par jättefina små söta jeans till lilla brorsonen oskar :)
Tror mannen kommer bli arg på mig när han kommer hem o ser hur mkt jag handlat faktiskt. Men det är smällar man får ta.

några av sakerna man köpte:



kudden o gardinerna till sovrummet, tupparna i trä.



lite bilder på oskar från i söndags hos svärmor o svärfar:



nähä.. nu blir det lite påskpynt tror jag. om jag orkar.

glöm inte grey's ikväll. Verkar vara väldigt spännande.

bye
puss puss






Öland öland öland.


2008-03-11 @ 19:58:48
Åhh..blir galen snart! LEtar letar o letar som en galning men verkar inte hitta någon ledig stuga som uppfyller de kriterier vi letar efter. Vi vill hyra en stuga på öland under en veckas tid någon gång under perioden v 30 -33, ska ligga i köpingsvik cch nära stranden. Det är våra krav, sedan får den inte kosta alltför mkt heller eftersom vi bara är två stycken som ska åka!

Går under om vi inte kommer iväg till Öland en vecka i sommar!

nähä..om man skulle ta o lägga sig i sängen o se lite på sverige campar o sedan sova.

Törnrosa ska ju till ullared imorn. Gött värre!

godnatt allihopa
puss puiss





ett tag senare.


2008-03-10 @ 17:06:20
jahopp..då va de ett tag sen man skrev här igen då. Har varit full rulle på sistone!

Helgen bara susade förbi i ultrarapid fart kändes det som. I Fredags tog vi det lugnt, somnade dock vid nio på kvällen bara för man va så trött efter en hård arbetsvecka. I lördags städade vi huset, fikade o grejade och på kvällen va vi på Revy som jobbet bjöd oss på. Vi hade lite folk här hos oss innan, och sedan blev det efterfest här med. Var riktigt roligt faktiskt!  I söndags var man lite dagen efter om man säger så, så låg mest på soffan. Och så var vi hos svärmor o svärfar o åt middag o träffade brorsonen o svåger o svägerskan!

Har suttit o letat som en galning efter en sommarstuga som e ledig för uthyrning någon vecka under perioden v30-33 på Öland. Det är inte lätt vill jag lova folket! Tror jag hittat nån men man vet ju inte om den är bokad än eller inte, för har inte fått något svar på mitt mejl.

Det blir ett måste i sommar; en liten tripp till öland. Me do like a lot!

Funderar på att påskpynta lite smått idag; men ska till ullared på onsdag så det blir säkert att man köper massa pynt där med..så kanske e det bäst att jag väntar med de tills dess ;)

nähä..ha det superbäst allihopa!

puss puss





Ytterliggare en fin vårdag :)


2008-03-04 @ 19:29:16
Idag var det nästan ljut ute när man gick till jobbet vid 6 på morgonen. Underbart värre. Efter jobbet gick jag ut i trädgården och tog tag i allt som är igenväxt, överblommat mm. Blev en hel del ris från buskar m.m. Klippte även ner en hel del rosenbuskar faktiskt. Nu ser trädgården ganska vettig ut iaf. Förutom alla dessa trän som är överallt på vår lilla tomt! Men men..i vår/sommar ska de bort så de inte skuggar för solen.

Nu till något riktigt kul..nästa Onsdag är jag ledig. Då ska vi åka till ULLARED =) wiiiie :) vad roligt det ska bli!

Mina systrar, mamma o jag. Det blir som på den gamla goda tiden det!

någon mer än jag som hittade massa intressant i hm's katalog som damp ner i brevlådan igår?

Usch..e trött nu känner jag. Ska göra matlåda o sen ska jag nog lägga mig i sängen o se på tv.

Godnatt folket, för lär nog inte skriva mer idag.

Puss puss





Nobody puts baby in a corner.


2008-03-03 @ 19:27:21
Yes..nu har jag äntligen hittat tygskorna. Tro't eller ej men hm säljer sådana.





har man baddräkten,shorts o scarfen runt midjan med skorna till så blir det allt lite baby feeling över det hela!





Hallen


2008-03-03 @ 18:10:35


när man ändå är igång så kan man ju faktiskt  passa på å lägga ut lite bilder på hallen med. Har dessvärre inte så många före- bilder men men,.

FÖRE:



ja..det här är den enda bilden jag har på hur hallen såg ut innan. sis står o river tapeter!

EFTER:



ja ni..tänk egentligen vad man har rivit tapeter i sina dagar. För även ihallen var det gamla äckliga strukturtapeter som vi fick riva bort. Sedan spacklades det, sattes dit väv, tak o lister målades och sedan målades väggarna i ljusgrått. en fondvägg tapetserades dit där hatthyllan skulle sitta. Ett golv lades oxå.

Blev faktiskt väldans nöjd med hallen :)





mittenrummet


2008-03-03 @ 17:06:31
japps..nu har jag tillfälle till o sitta vid den stora datorn igen. Så här kommer lite bilder på rummen.

Mittenrummet:

FÖRE:

  mitt i rivningen---> 

JA ni..tapeterna i detta rummet var gräsligt fula. var så många lager med tapeter tapetserade så var tvugna o ta bort en massor för att de nya tapeterna skulle fästa bra. Det var mycket blod svett o tårar vill jag lova!

EFTER (sålänge iaf) :



tak och list målades, Rummet tapetserades om, golv från ikea lades.
Rummet är lite rörigt just nu. Tanken är att det ska vara ett tv spelsrum/ träningsrum. Måste dock hitta något o täcka fotöljerna med eftersom de är i olika nyanser.Men men.. en vacker dag kommer man kanske på att man vill göra något annat med rummet så.





bebiskläder.


2008-03-02 @ 20:53:24

Hihi..måste nog ta o gå till kidzshoppen snart igen o handla lite bebiskläder till andreas brorson. HAn är ju så söt o det är så roligt o köpa pyttesmå kläder.

När vi va där senast köpte vi bland annat dessa från minymo



Tycker att det är bra att man har en barnaffär i lilla ödeshög. För är nästan jämt så att man måste åka minst tre mil om det är något man måste köpa när det gäller kläder mm annars. Dessutom säljer de barnvagnar, leksaker, tom vuxenkläder. Och de har inte bara butik, det säljer via nätet oxå.

Så ett tips..kolla in kidzshoppen.

nähä..åter till köping.

puss puss






Agia Napa 26 maj


2008-03-02 @ 12:14:58
åhh

sitter o kollar på massa bilder på agia napa. Alla stränder o´kollar på hotellet. Det är väl inte världens finaste..men inte världens sämsta heller om mán ska kolla på betygsättningen!

Vi ska bo på Simos magic beach som ligger vid callistostranden. Är ca 800 meter till sandy bay. Och kan nog med största säkerhet säga att det är där vi kommer o sola o bada. Inte vid klippstranden!  Ska bli skönt att åka iväg bara vi två faktiskt! En riktig kärlekssemester!







Deltävlingen av melodifestivalen!


2008-03-02 @ 11:34:36
Va de nån mer än jag som kollade på melodifestivalen igår eller? DEt var väl rätt låtar som gick vidare, men tycker linda o charlotte var rätt diviga faktiskt det syntes liksom på dom att de var bombsäkra på att de skulle gå direkt till finalen!
 Vad har hänt med charlotte egentligen? Hon har aldrig sett så illa ut som hon gjorde nu. Ser ut som en riktigt sminkad transa faktiskt! Va de enda jag tänkte på när man såg henne. Blundade man o bara lyssnade så tyckte jag att låten var ganska skaplig iaf!

Idag skiner solen ute..har varit på dejt med solariet. Har inte solat på jättelänge, och kände mig likblek i morse när jag vaknade. Vem vet..det kanske e skönt ute me om man sitter i lä någonstans? är faktiskt värt o kolla..för det är gött o få frisk luft med ju.


sitter här o letar runt efter ett par "dirty dancing skor" ett par sådan där vita tygskor som baby har när hon dansar för sig själv i trä trappen. Tycker det är fint med sådana skor. Hittar dock bara beiga och svarta! Någon som sett några?? 

 Behöver verkligen köpa lite nya skor o kläder nu känner jag..men pengarna ska ju räcka till så mycket annat oxå tyvärr. :(

nähä...skriver nog nåt senare igen.

puss puss





försökskanin


2008-03-01 @ 19:29:30
ikväll har jag varit lite av en försökskanin. HAr testat två nya smaker.

Åt klyftpotatis förut. Inte vilken klyftpotatis som helst utan felix sourcream and onion klyftisar. De var jättegoda.

O har precis öppnat min påse med lördagsgodiset. Köpte en påse med ahlgresn bilar sur sockrade. De var faktiskt goda med..men lite surt va de allt. fast på ett gott sätt.


har ni testat?

puss puss





Påsk shopping.


2008-03-01 @ 16:23:46
Jag o Emma åkte in till Mjölby en sväng på förmiddagen. Hade en del presentkort kvar o bränna så blev blev en hel del handlat på presenten o även hemtex. Blev en hel del påsksaker på hemtex:

image445



Köpte en löpare i svart med höns på, kökshanddukar, ljuslyktor i gult, servetter med tokiga höns på, och dessutom äggkoppar. Allt förutom äggkopparna kommer från hemtex. Äggkopparna kommer från presenten.



På presenten köpte jag denna ljuslykta med ramar, och en ljusstake..som gick sönder när jag skulle sätta i ljusen..blev väldigt besviken på det, och en lampskärm.

Var även en sväng på city gross..men där blev det bara massa mat..haha!

Nu återstår bara presenkorten på kicks, 21ans tyger, och hennes & Mauritz.

nähä..ska väl ta o plocka lite med de nya sakerna jag köpt nu :)

ha en fortsatt trevlig eftermiddag.

puss puss





Yes..


2008-03-01 @ 16:11:48
har mixtrat lite så nu fungerar internet explorer som det ska igen..peppar peppar!





Dumma internet explorer funkar inte.


2008-03-01 @ 08:00:28

ahhhhhhh..blir tokig nu tror jag. Internet explorer har inte fungerat ordentligt på tre veckor nu. När jag ska öppna en del fönster så står det att internet explorer inte svarar. Det hakas upp o sidan kan inte ens visas. BLIR TOKIG!
Har en ny bärbar dator, o så funkar inte detta..då blir man bara ledsen i ögat!!


Någon som vet hur man fixar't?