Kallt.


2008-11-05 @ 16:02:07
Det är allt lite ursligt o kallt här hemma just nu. A tände en brasa i kaminen förut..men den har visst slocknat. Fast vi orkar inte bry oss nu iaf eftersom vi snart ska iväg på lite fika. Får ta de efter.
Var me Emma, William o Ellen till Tranås en sväng förut. Köpte ett par lurviga vantar till vår lilla bebis, sedan blev de ett par gardiner på hemtex som ja inte kunde låta bli..svart bakgrund o tomtar på. Sedan va vi på åhlens me o där hittade ja julmuffinsformar. Tänkte att de kan piffa till de lite extra sen när man har födelsedagskalas i december.

Aa..gud.. känner värsta hysterin nu. Ser massa grejer ja vill ha överallt ju. Men som tur e så har jag peppar peppar blivit lite ekonomisk av mig just nu. Så tänker efter innan jag köper massor. O köper ja något så är de för att det är extraerbjudande. Som med gardinerna; de kostade 99 kronor o så hade hemtex en kampanj på att om man köpte två paket gardiner så fick man 100 kronors rabatt. Så sis o ja köpte ihop o likadana, så då blev de ju halva priset. HAHA

fy fan va snål man e då.. Men de börjar närma sig massa födelsedagar o jul o då får pengarna gå till de istället.
Tänkte ja skulle baka lite lussekatter, men nu blev vi ju bortbjudna på fika. Fast kan nog bli lite bak sen i alla fall om jag orkar.

Just de.. har ju en tidning o läsa i med. Har kommit ut nytt nummer av föräldrar och barn- att vara gravid. Det är bra de.. har man något o fördriva tiden me =)

nänä..ska väl ta o göra mig iordning lite grann.
Men skriver senare igen.
kram






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback