Oj oj oj


2008-11-18 @ 16:35:04
Har inte suttit vid bloggen nåt idag, o när ja loggade in på bloggkoll förut så hade jag 18 nya blogginlägg o läsa. Kan säga att de tog en stund o läsa, men det är alltid roligt o se vad alla andra har för sig ju =)
Sedan hade jag fått lite kommentarer med, va kul o se att lite nya namn :) de va allt ja begärde ju. Ett litet hej e ju inte så svårt  =)

Idag har jag sytt hela dagen. Har sytt gardiner av de sista tyget jag hade från ellos. Ska ha dom i sovrummet sen efter jul, ville mest ha dom färdigsydda nu eftersom man inte vet om man har så mkt tid över sen när bebis kommit. SEdan har ja sytt en gardin till tvättstugan av lite remsor som blev över av ellostyget. Dessutom blev det ett skynke ut till groventren som täcker för våra hyllor, e inte snyggt när allt man har i hyllorna syns ju. Så har varit full rulle vill ja lova. E först nu ja känner att ja har tid över till bloggen.

Vet ni vad mer? elektrikern har varit här, så nu har vi tvättmaskin o torktumlare, rörmokaren ska bara komma o installera kranen till tvättmaskinen imorn, sedan kan vi börja tvätta WIIIIIIIIIIIIIEEEEEEE =)

imorn lovar jag att ni får bilder på tvättstugan. Har ingen ork över just nu. E rätt så mör faktiskt. Funderar på att baka lite rosenbröd senare, men vi får väl se.

JAg är sååå sugen på att ta fram julpyntet. Men har lovat mig själv att ja ska hålla mig till på söndag då det är en vecka kvar, då kan ja väl ändå få börja va? eller vad tycker ni?

hoppas ni haft en bra dag,
kramar






Kommentarer
Postat av: Malin

Ja vi tog reda på de när vi va på UL:) Ja de e verkligen magiskt att känna dom sparkarna. Ja de kan ja tänka mig. Nu kan man känna ibland var huvet ligger. :) kram

2008-11-18 @ 16:54:52
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja vi tog reda på de när vi va på UL:) Ja de e verkligen magiskt att känna dom sparkarna. Ja de kan ja tänka mig. Nu kan man känna ibland var huvet ligger. :) kram

2008-11-18 @ 17:01:19
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Carro

ja e med så sugen på att ta fram allt julpynt.. :D skicka din mail till mej så ordnar vi lösen till dej :D

2008-11-18 @ 17:21:31
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag vill också börja pynta nu..

2008-11-18 @ 22:17:10
URL: http://ullna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback