taskigt värre.


2008-11-26 @ 21:00:07
då va de väl dags för lösenordsskyddat igen! Jag tål kritik o att folk ifrågasätter mig, det är inte de.. men just nu är jag riktigt jävla sårbar o blir ledsen för minsta lilla..så jaa.. ett till taskigt inlägg så blir det lösen igen! Ska inte behöva sitta här o gråta för att nån tycker det är roligt o ifrågasätta vad jag skriver om. Jag ska kunna få skriva precis va ja vill utan att nån fegis lägger anonyma kommentarer om sådant de inte ens har nån aning om!


Kommentarer
Postat av: Mama Mad

Fy på människor som gör så..Jag lyckas faktiskt med att inte få en massa skit kastat på mig! Om du lösenordskyddar, så glöm inte bort mig!!Förstår att det inte är kul att få taskiga inlägg från ryggradslösa kryp..

2008-11-26 @ 21:21:10
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Carro

uch för såna.. hoppas ja får lösen =) men det ser ja som självklart ju ;) hihi.. måste ju få se eran lilla groda snart.. ja du e la typ den enda som komenterar hehe.. sov gott

2008-11-26 @ 21:31:33
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: brallan

amen usch!! vad är det för folk som orkar hålla på :(:( jag håller med dig om att man är jäkligt sårbar nu på slutet och folk måste ta och respektera det!! och sen är detta din blogg och du ska väl få skriva vad du vill i din blogg utan att andra ska göra narr över det. sjukt trist :( men jag förstår dig! ta och skärp till er brudar!!

kram på dig emlisch

2008-11-27 @ 07:43:08
URL: http://braaallan.blogg.se/
Postat av: Miian

MEHN idioter!

Vaad handlar det om?

Finns folk till allt.

Jag slapp dock dom,och har ändå lösenordsskyddat bloggen.

Jag tål oxå kritik men när det blir personliga påhopp är det inte roligt längre.

Hoppas innerligt det lägger sig.

Glöm inte mej om det blir lösen.kram

2008-11-27 @ 08:23:38
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Malin

Usch ja hatar dumma kommentarer! Kan hålla med dig om att man e sårbar nu när man e gravid. Fick ett litet utbrott på min kille i förgår. Kramar

2008-11-27 @ 16:29:17
URL: http://malinjljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback