tralalalala


2008-11-19 @ 19:06:14

nu sitter ja här en stund igen. Har ätit tacos, var jättegott  =) håller på o viker tvätt emellanåt, sedan har ja plockat ihop en hög med bebiskläder som ska i bb väskan såsmåningom.
Har satt ihop en barnstol som mor köpte åt oss på ikea igår, vi behöver ju ändå en sedan..o nu till den dagen kommer så har ju william någonstans o sitta när han är på besök, oskar kan ju oxå sitta i den så. Dessutom köpte ja ett par leksaker på citygross idag me, så william har något o bita på när han är här...har inte haft nåt roligt innan, men nu så. Nu får han gärna komma hit varje dag om han vill gullungen =)

Barnmorskan frågade mig om ja hade fyllt i min förlossningsplan. Men sa till henne att ja inte skulle fylla i någon. Det är bara dumt. Fyller man i något o har önskningar så blir de inte som man tänkt sig sen iaf. Tycker det är bättre å ta det som de kommer faktiskt.


Bebisen buffar runt massor just nu, o eftersom det är trångt me utrymme i magapimpen så känns det enormt mkt kan jag säga =) men det är mysigt.


Mamma älskar dig redan lilla plutt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback