åå..så gott


2008-10-29 @ 14:02:10

Råkade slänga i två marabou chokladkakor när ja handlade på ica förut. Var tvungen o öppna den ena föurt, med daim..gud så gott de va. härligt härligt..men farligt farligt. När man väl börjat äta så är det svårt o sluta.
Nu står köttfärslimpan i ugnen..hoppas den går o äta sen. Lurade a o sa att de blev köttfärssås för ja tänkte att de e ju rätt smidigt o snabbt o göra. Men sen så hade ja ändå inge för mig så får bli köttfärslimpa,sås o potatis. Mums filibabba hoppas ja!

USch.. idag har ja tråkigt för första dagen. Har inge speciellt o göra. Fick ont i ryggen o skinkan efter allt hoppande o fejande igår me väven, så kände att de nog inte va så bra o sätta igång o måla idag faktiskt. Har iofs ett högskåp, en hurts o ett diskbänksskåp o sätta ihop till tvättstugan. Det är ju om ja ska börja me de kanske. Vi får väl se!

Hoppas min kära sambo pratat med rörmokaren så vi vet om han kan komma denna veckan så vi kan göra allt klart i helgen. o så vi kan få tvättmaskin/torktumlare installerad i början av nästa vecka. De vore ju drömläget =)

jaja.. ska ta o dricka nåt..man blir törstig av choklad ju.

kramis







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback