Isch..en klagosång a la Emelie


2008-10-31 @ 09:46:45

tungt o andas har de blvit o så den där jädra halsbrännan. Fyy..hatar't! Har iaf köpt flytande gaviscon nu, tack gode gud för den uppfinningen. Hatar tuggtabletter de får mig o vilja kräkas. Desstuom får man dricka lite lite vatten efter man tagit de flytande.Men tycker inte de hjälper så länge..ett par timmar kanske. Sen är man där igen. Blääääääää!

O min A, han e så klantig ibland bara..förstår inte hur han bär sig åt. De började me att ja steg upp i morse o fick se att han inte drog ur brödrosten igårkväll efter sin kvällsmat. Så nu har den stått i hela natten. Inte för att de hände nåt, men de kunde gjort de. Han brukar alltid fråga mig när ja rostat om ja dragit ur sladden, så tji fick han när de va han som tabbade sig.
Ja o sen håller vi ju på o sorterar våra sopor lite me då, då har vi en gammal tvättunna i plast, eller hade som jag satte en plastsäck i som vi kunde lägga plastsaker i. Var görsmidigt o bara lossa på plastsäcken som va full me plastskräp o ta med sig till återvinningen. Vet ni va puckot gjort? han tog med sig hela tunnan o slängde! shysst..detta trots att ja stoppade honom en gång innan o sa att den inte skulle slängas utan att de bara va sopsäcken me innehåll. Fattar inte hur han tänker ibland. Ibland tänker han bara såå klumpigt. De var den ordningen i groventren de.

Har ni någon snö???

Här har vi ingen snö, men kommer ner nåt som liknar snöblandat.

kramis







Kommentarer
Postat av: Miian

tack för kommentaren,söt du är!

Här skiner solen ute och ingen snö-tacka fan för de!

Usch fick ett hugg i hjärtat när du skrev om halsbränna,fyfan vilken halsbränna jag led av hela graviditeten,och de där tabletterna som man skulle tugga uuuhhha jag får rysningar i hela kroppen,smakade APA!

USCH!

Tur att man får nåt så fint ut av alla besvären! =)

Snart är alla komplikationer glömda och du får snusa på ert underverk!

Blir avis ;)

Kram

2008-10-31 @ 12:51:12
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback