måndag igen


2008-10-06 @ 19:11:54
då har man ytterligare en arbetsdag avklarad. Nu är det 5 arbetsdagar kvar. Sedan får man gå hemma o pula o vila upp sig. känns att man är mör i kroppen. vet knappt vart jag ska ta vägen när jag stått för länge. Det smärtar rejält om svanken, skinkorna o baksidan av låren. Usch.. men snart e de över :)

Träffade systersonen william idag igen.. han är sååå söt den lilla snuttisen!

Var så trött igår, lade mig i sängen o skulle somna till tvn. Men då fick jag se att de visade fringe, den nya serien. Så blev fast i den o somnade inte förrän elva halv tolv. Det är rätt sent för o va mig med tanke på att man går upp vid fem.
Men men..i morse så frågade jag min sambo om han hade sovit gott..å då sa han att nää..du har snarkat! Snacka om att jag blev chockad. Har aldrig hört talas om att jag snarkar förut. Men nu gör jag tydligen det. Kan kanske bero på att man får andas extra för bebisen me nu, o sedan hade jag halsbränna näär ja somnade me så.

Jag är trött..o ska nog spendera nån timme i soffan framför tvn sedan blir det nog sängen. Var sugen på fruktsallad förut..men det avtog lite nu då jag inte orkar skära ihop allt!

Vad har alla andra gjort idag då?

kramar






Kommentarer
Postat av: carro

läs min blogg så får du se min dag :D uch ja har med halsbränna varje kväll =( skönt att det inte e lång tid kvar nu för din del,,

2008-10-06 @ 19:23:32
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: johanna

haha jag har osså börjat snarka som tusan nu, det har med graviditeten att göra, mycket mena kan skylla på den.. haha

2008-10-07 @ 09:06:10
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback