oj oj oj..


2008-10-23 @ 21:01:16
vad tiden går fort när man har roligt då. Har suttit och sytt o grejat i nästa tre timmar nu. Va roligt det är när man väl kommit igång. Började såklart med överdraget till bebiskorgen. Vart lite spänt, men de ska nog gå. Sedan sydde jag påslakan och kudde i samma tyg, o sedan två lakan. Måste säga att de gick riktigt smidigt.

Sedan har eftermiddagen även spenderats med städning, och så har ja satt upp gardiner i barnrummet. Vet inte om vi kommer ha dom där sen. Men de får hänga sålänge. Kostade typ 30 spänn på gekås så. VAr hos  mor o fikade en sväng förut me, Emma o willam kom o myste lite.

usch..har ont överallt i kroppen nu. Är nog inte bra o va så överaktiv som ja har varit idag tror jag. Får nog ta de lugnare imorn.,fast e rätt sugen på att sätta ihop spjälsängen, byrån o hyllan. Men vi får väl se =) har ju hela dagen på mig.

nähä..surfa runt lite nu tror jag

ha en fortsatt trevlig kväll.
kramar






Kommentarer
Postat av: Carro

hehe tack, men den e ej klar än,, blir nog nått helt annat i helgen.. den kändes ej mej, men får va så så länge,, ja din dag då,, värsta duktig ju =) sov gott kram

2008-10-23 @ 21:10:14
URL: http://truelove4everr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback