BVC- fyramånaderskontrollen


2009-04-08 @ 12:05:43
Idag var vi då på BVC o vägde o mätte elliott. När A var där för ca tre veckor sedan så vägde lilleman 6180 och var 63,5 lång. Nu vägde han 6740 gram o var 66 cm lång. Så han växer så det knakar. Och så lång han är då :D

måste ju såklart passa på o berätta om tabben som skedde denna gången (för de görs alltid nåt fel när vi är där) hon sa att han vägde 6740 gram och jag såg det på vågen, men på vårat kort hade hon fyllt i 6745 istället.. de är så virriga!!! inte för de spelar så stor roll fem gram hit o dit..men rätt ska vara rätt. De ska vara så pass kompetenta så de gör rätt!

efter vi hade varit på bvc så gick vi som sagt en långpromenad, på vägen hem hälsade vi på elliotts moster emma o kusin william. Vi var där en liten stund o busade, o när det väl var dags för o gå hem så började det o regna =( känns surt med en regndag med tanke på hur mkt man kan göra ute när det är soligt o fint! men men, har läst att de ska bli fint till påsk så man får va nöjd o glad över det!

nää..ska ta hand om lillkillen som nu tröttnat på att ligga o stoja o feja på filten på golvet!


ha en fortsatt trevlig förmiddag.

kramis






Kommentarer
Postat av: emma

lika lång som min skrutt då :) jag är väl knasig för jag längtar tills nästa gång man får väga och mäta skratt det är så kul att se hur dom har vuxit :)

2009-04-08 @ 12:33:26
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jaså det blev fel idag med? Ler.. Ja du sa ju att de var virriga.. Kram Jenny

2009-04-08 @ 15:11:07
URL: http://smulis74.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback