Dagen


2009-04-17 @ 21:54:00

Elliotts farfar kom hit vid tvåtiden idag, o skulle fixa me våran gräsmatta. Han hade lånat en mossrivare under helgen o så hade han själv köpt en  vertikalskärare. Så först så använde han den sistnämnda o sen hade vi så mkt mossa så han fick använda mossrivaren tre gånger på de flesta ställena på gräsmattan.
Men va fint det blev då =)
Behöver ja berätta va elliott o jag gick iväg för vid fyrasnåret? Jo, du har rätt..vi gick upp till min mamma o mötte där emma, fredrik o william o mamma o så fikade vi. Efter det så blev det promenad me mor.
när elliott o jag kom hem så höll elliotts farfar fortfarande på me gräsmattan o farmor ewa var här me då..så vi sa att de fick stanna kvar så de fick lite mat me som tack för hjälpen. Det bjöds på grillade benfria fläskkotlettsskivor med potatissallad o sallad till. Det var jättegott!
De försvann väl härifrån strax innan åtta o då fick a för sig att han skulle ringa till min syster ellen o se om hon kunde klippa honom..så ellen o jocke kom hit vid nio  o a blev klippt =)

O nu har vi lite egentid eftersom elliott sovit sedan nio...o va gör vi då?? haha..inte de ni tror iaf. Jag sitter i soffan o surfar lite o andreas sitter i andra soffan o ser på tv o käkar pistagenötter. Visst är vi störda som inte ser till att umgås bara vi två istället? men så är det ibland..Kommentarer
Postat av: Tess trött tokig morsa

vi byggde nytt hus för hmm va är det nu 1,5 år sen flytta vi in.. så de är kul när man fått göra allt som man vill...

2009-04-17 @ 22:07:12
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: vera

men ibland så behöver man faktiskt ensamtid tillsammans :D

2009-04-17 @ 22:26:57
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Katja

Hihi känner igen det =) men idag sitter B o jobbar då han har jour, så vi sitter i soffan med varsin dator i knäet. Nördar? jepp jepp!!

2009-04-17 @ 22:58:25
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback