dålig på att uppdatera


2009-04-26 @ 08:48:00
Fredagen var supderduper skönt o komma bort från vardagen lite. Men tyvärr så satt man där o tänkte på lillen medan man åt, man undrade om de hade gått bra för farmor o farfar o mata honom, om han hade somnat, och om han var snäll. Men maten var iaf superduper god. Vi var på en fransk reastaurang som heter parisienne. Det var där vi förlovade oss för snart fyra år sedan <3 Åt file mignon-black and white o så var det potatisgratäng till. MUMMA =)

Sedan såg vi ju fast and furious på filmstaden, blev såklart lite biogodis till. Vilken bra film säger jag bara..o de filmerna slutar ju alltid så dumt- så man ska tro att de kommer en uppföljare..så med andra ord borde det nästan de ju :)

När vi var hemma vid 12 så låg elliott och sov på våran säng. Han hade somnat vid nio. De sa att han hade varit jättesnäll o duktig, men de va en timma där som han bara grät o grät- antagligen körde det väl i magen! Han låg där o sov så sött. Blev så glad över o se honom efter att bara varit ifrån honom i några timmar...min lilla sötbubbe <3

Lördagen På förmiddagen bjöd min lillasyster Elinor o Jimmy på fika, sedan åkte Emma, william, Elinor, jag o elliott iväg till mjölby en sväng. Var på jakt efter en fleecetröja till Elliiott. och hittade en på kappahl- en blå med stjärnor på. O så hittade jag faktiskt ett par jeans till mig. Vi åkte även en sväng till ÖB o kikade.

På kvällen var vi bortbjudna till Emma , Fredrik o William. Det blev helgrillad fläskytterfile, klyftpotatis, o beasås. Var mums, sedan söp jag till de lite med..HAHA! nävars, blev en marinella..o kan lova att de inte alls var fel =) elliott va me o umgicks me, fram till klockan nio cirka. Då däckade han i vagnen. 

Ellen, jag o Elinor åkte bort till östgötaporten efter tiotiden å hämtade mamma o pappa som hade varit på bussresa i tyskland. De hade en hel del alkohol med sig hem om man säger så =) sedan åkte vi tillbaka till Emma, fredrik o william en stund till. Strax efter elva var vi hemma igen. Gick smidigt att flytta över elliott från vagnen till sängen, o vi lade oss med efter en fullspäckad dag minst sagt!

Idag vet jag inte vad som står på agendan riktigt, hade tänkt o gå en promenad med lillen o sedan rensa ogräs i alla rabatter. Finns en del o plocka faktiskt! E ju fint väder- så man får ju passa på att va ute då!


hoppas alla mår fint?

kramis






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

låter mysigt med en kväll bara ni två, jag hoppas att vi ska få det med när min mamma kommer upp om några veckor :)



hoppas ni får en bra dag i solen!



kram

2009-04-26 @ 09:08:16
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Lisa

Har du hört Promoes nya låt Svenne-banan?

2009-04-26 @ 10:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback