guess who's back?


2009-04-05 @ 14:29:50
Nu är jag återigen här på bloggen o tänkte skriva lite.

Blir inte så mkt bloggande längre som sagt, o på helgen e de ännu svårare då A e hemma o man gärna bara vill umgås me hela sin lilla familj o mysa. 

I fredags var vi ute o gick en härlig långpromenad med Emelie och Saga i det underbara vädret, på kvällen grillade vi fläskfile. Blev premiär för iår. Och det var såklart jättegott =) Mumma..jag älskar verkligen grillat.

Igår så höll vi på lite i trädgården, a åkte ner med gamla grenar till återvinningen o jag klippte ner lite buskar. Sedan gick elliott o jag  på promenad o hälsade på hans mormor och morfar en sväng. Sedan åkte vi till gränna en sväng min lilla familj <3 var lika fint o mysigt där som vanligt när det är fint väder. Vad man längtade till sommaren då när alla uterestaurangerna är öppna o man åker dit o äter mat =) Efter det stannade vi hos elliotts mormor o morfar igen o satt ute o fikade lite i det fina vädret. Sedan kom hans moster Ellen hem så A hjälpte henne o bära upp lite grejer i lägenheten (hon flyttar). När vi kom hem satte A på grillen o så blev de grillat igår igen =) med klyftpotatis till.

Idag har vi inte gjort så mkt. A har satt upp nya persienner i köket ( kommer kort på hur de blev sen) Jag har bakat lite hönökakor och plockat med massa tvätt- för det finns det gott om

Nu vid tresnåret ska vi bege oss till mamma o pappa; Elliotts moster Ellen fyller 20 år imorn. Så de blir kalas idag. Ska bli mysigt. Får itne glömma att ta med kameran bara. Vi tar alldeles för dåligt med kort numera - det erkänner jag! kommer verkligen att hata mig själv om några år när jag går tillbaka o vill titta på kort från när elliott var liten om jag inte tar fler kort!

nää..ska göra iordning mig lite här..sen ska vi ta och åka

hoppas alla får en trevlig eftermiddag!

återkommer ikväll.

kramis






Kommentarer
Postat av: Cilla

Hej! Har läst din blogg ett tag nu, utan att kommentera. Roligt att läsa om dej och din familj :) Nu kom jag på en fråga också, bor ni i hus eller lägenhet? Kram!

2009-04-05 @ 15:52:18
Postat av: Katja

Ja ibland är det svårt att få tiden att räcka till bloggen och alla bloggar man vill läsa :). Går lite upp och ner i perioder. Har i alla fall funderat på om du haft fullt upp i helgen =).



Inte alls avis på er grill permiär... ;) vill också!!!

2009-04-05 @ 22:23:22
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback