Mitt i veckan....igen


2009-04-22 @ 12:29:16
Tiden bara rusar iväg, jag förstår inte vart den tar vägen. MAn har massor man tänker att man ska göra.men inte hinner man me nåt av de sen när dagen börjar närma sig sitt slut!

I morse vaknade elliott vid sju och var hungrig, somnade vid åtta igår då han var jättetrött. Visst, han har vaknat några gånger inatt men somnat om igen ju =) vid halv tre tiden ville han inte sova i sin säng längre så han fick sova hos sin mamma istället. O så vaknade han ett par gånger o gnydde o somnade igen..så varit en bra natt faktiskt

Nu till de roligaste av allt. Vi gav oss ut på en långpromenad vid nio, o elliott sov under hela promenaden på ca 1 1/2 timma. De ni..de va längesen han sov så mkt i stöten på dagen. Vi var hos elliotts gammelfarmor o hälsade på en stund efter promenaden o sedan gick vi hemåt. Elliott somnade i vagnen igen..och han ligger fortfarande o sover i den..har nog sovit i ca 30 minuter nu. Knepigt o lustigt..men han kanske bara har en sån dag idag..

Så just nu passar jag på att blogga lite grann, o så kollar jag runt efter lediga stugor på öland V29 då vi planerar att göra en tripp dit. Får se om man hittar nåt.

Sen sitter ja o hoppas på att en vän ska höra av sig o säga att deras lilla bebis vill titta ut. Men har ju sagt o tippat på att hon inte kommer ut förrän den 25:e så.. lite till får den allt stanna därinne ;P 
Förlåt att ja tjatar  vännen, du har de säkert jobbigt redan som du har de me alla som undrar o e nyfikna. Men jag är ju såå nyfiken =)


Händer väl inte så mkt idag direkt, väntar på att sambon ska höra av sig om han går me på ett stugförslag jag fått mailat så jag kan boka innan det är försent. O så blir de nog nån mer promenad i eftermiddag kan tänkas.

hoppas allla har de fint,
kramis






Kommentarer
Postat av: Eva

än har den inte tittat ut =)

blir långpromenad idag oxå, få se om det sätter fart på´t =)

2009-04-22 @ 13:23:50
Postat av: CiliaH

Skönt att ni haft en bra natt.

Det är så mysigt på Öland. Kanske också skulle ta och kolla på stugor i sommar... hmmm... Hade varit kul och komma iväg på nåt i sommar ju!



KRAM

2009-04-22 @ 17:16:34
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: Katja

Ja dagarna bara far förbi tycker jag! HUr tycker du att det går med smakisarna?



Kram

2009-04-22 @ 22:33:48
URL: http://lillagrodden.wordpress.com
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en tävling jag har i min blogg det du kan vinna är detta:



En skinnjacka och ett presentkort på 500 kr


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback