stolt mamma


2009-04-08 @ 20:14:48
ja, det är en stolt mamma som sitter här framför datorn med en kravlandes son bredvid sig. Idag har elliott nått två milstolpar. Han har för första gången vänt på sig från rygg till mage idag. Han har dessutom hittat ett nytt läte när han pratar..haha..han är så söt min gullbubbe. Har ni tur så kommer de kanske ut en film imorn på hur de låter när han pratar numera.

Kom hem från citygross vid kvart över sju, o kom nyss hem från svärmor o svärfar där elliott har varit en stund ikväll då a var tvungen o åka o träna fotboll vid 6. och gud så glad jag är över att de kunde vakta honom den timman så jag slapp ha med mig honom. Hade varken varit roligt för mig eller honom då det var hur mkt folk som helst som handlade idag. 
Elliott fick en fyramånaderspresent av sin farmor o farfar; tummenbyxor i grönt, och sedan en påskpresent i ett påskägg; däri låg det en tummenbody. Så fin han kommer va i de kläderna sen i vår/sommar =) TACK TACK =)

måsste ju förresten berätta att jag köpte på mig lite pureer när jag ändå var där o så gröt; tänkte börja o ge han en smakportion med gröt imorn kväll, ska bli kul =) sen på fredag på dagen börjar vi med smakportioner av pureer. Vet att jag tjatar om det..men ser ju fram emot de.

nää.. nu ska jag busa lite med min son som inte alls verkar vilja sova på ett bra tag fastän han bara sovit ca 1 timma o trettio minuter på hela dagen.

ikväll somnar jag nog tidigt så blir inge mer inlägg.

godnatt allihopa; hoppas ni sover gott inatt

kramis






Kommentarer
Postat av: miian

ÄNTLIGEN hittade jag tbx till din blogg puh

Lille killen ska börja kränga puré,sååå spännande och jag förstår dej-var lika tjatig och nervös och spänd när Lowa skulle bärja äta på riktigt liksom =)

Lycka till!

Kram

2009-04-08 @ 21:21:02
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Anne-Lie

O vad roligt=).Redan 4månader...

2009-04-09 @ 06:06:26
URL: http://nomismamma.blogg.se/
Postat av: *Carro o Elsa*

nja hot mama vet ja inte direkt ;) hehe men tack =) jaa jävla hockey bara ställer till det,, men nu e d la slut snart?

2009-04-09 @ 07:37:59
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: emma

ja han har fyra syskon, och dom har två/tre barn var :)



kram

2009-04-09 @ 08:36:13
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback