BUSFRÖ O AJAJ


2009-08-14 @ 09:31:23
Nu har lilleman fått sin gröt o jag har precis lagt honom i sägen. Hoppas på att han kan sova en stund så jag hinner att duscha o diska hans flaskor. vore superbra ju!
Promenaden idag gick jättebra till en början, men sedan började jag o känna av skaven i alla fall. MEn skam den som ger sig. Vi gick rundan planenligt ändå. Lilleman var allt annat än snäll när vi gick. Han var busig till tusen o testade sin mammas trötta tålamod titt som tätt. Han slängde nappen utanför vagnen flera gånger, o leksakerna med. tog av sig skorna o sedan strumpan o skulle sulta på den. morr kände jag..o så blev jag lite irriterad på han o tänkte att nu ska jag visa att han gör fel. Så jag sa som jag brukar; NEJ elliott, AJ,AJ men han bara flinade såklart. o då blev jag genast på gladare humör. för finns verkligen inget sötare än o se hans fina leende =) mitt lilla busfrö.

vi va väl ute i ca 1 1/2 timme, och 10000 steg fick man lätt ihop plus några till! Ska jag försöka nå mitt mål idag igen så får jag nog ta på mig tofflor eller sandaler nästa gång dock.

det var inte mer än 13-14 grader när vi gick ut i morse, så elliotts möss åkte fram o så fick han ha en långärmad body under tröjan o strumpor o skor me såklart






Kommentarer
Postat av: Emma

Kan du ha honom så utan att vara fastspänd eller är det bara att man inte ser remmarna?:) Ebba ska undersöka för mkt om jag inte spänner fast henne fortare än kvickt i vagnen haha.

2009-08-14 @ 09:59:44
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com
Postat av: Anna

Jag var också tvungen att klä på Alexander en del i morse under morgonpromenaden. Börjar kännas som höst nu.

Tur att de små kan få en på så bra humör med ngt så litet som ett flin :)



Alexander är än så länge tandlös, hihi. Vi har trott att tänderna varit på gång länge men icke då. Han matvägrade i en månad men ingen tand ändå. Han kanske förblir tandlös :-P



Hoppas det går bättre med skavet och att du kan gå ändå!



kramar

2009-08-14 @ 10:59:40
URL: http://ambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback