HOME SWEET HOME =)


2009-08-29 @ 19:11:28
hej på er alla.

Nu e man hemma igen =) Eller ja, från kryssningen kom vi hem igår runt kvart över nio tiden..sedan va vi ju o hämtade lilleman efter vi kommit av bussen me. Kryssningen var superlyckad. Vi har ätit gott o bara tagit det lugnt. Var välbehövligt. SÅ på måndag lär väl vågen stå på massa plus istället för minus eftersom man inte kunnat promenera något på ett par dagar. men men..de ska vi nog lyckas få bort sen!  O elliott verkade de inte ha gått någon nöd på när vi kom o skulle hämta honom. Både farmor o farfar sa att han hade varit så snäll så.
Runt kvart i elva i förmiddags begav vi oss till A6 i jönköping för att shoppa lite kläder. VAr lagom med folk o vi hittade vad vi skulle. VAr självklart inte kläder till oss själva..utan kläder till elliott. Blev några byxor, bodys, en tjockare jacka o lite smått o gott. Hemma va vi inte förrän nyss..hihi.

har inte så mkt mer tid över till att skriva just nu känner jag. Elliott ska gå o lägga sig, o så ska det tvättas o plockas lite grann.. men hoppas ni alla haft det /har det bra. imorn kommer de nog ett par bilder från resan..hihi.
KRamis


veckans blogg v35 Amanda o Oscars bloggKommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Låter som om ni hade det skönt :)Vill se bilder på Elliots nya kläder också!Kram

2009-08-29 @ 19:40:11
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

skönt att få komma iväg! vi ska också ta oss iväg på kryssning om en och en halv vecka, men det blir inte barnfritt för våran del ;)

2009-08-29 @ 21:07:46
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Katja

Tack =)Härligt att ni haft en bra resa, välkommen hem igen =)

2009-08-29 @ 22:41:19
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: vera

oh. a6 <3 :)

2009-08-30 @ 10:09:15
URL: http://vmiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback