MER ÄN SÅHÄR BLIR DET INTE


2009-08-27 @ 07:46:19

Hej hej, ett snabbt inlägg här bara. e lite rörigt just nu. allt ska packas, frukost ska ätas, sen ska vi till elliotts farmor lämna av honom med o sen gå till bussen..hmm..känner mig rätt så stressad. MEn de ordnar sig så fort vi kommit iväg.

vi hörs på fredag kväll eller lördag morgon igen

ha de så bra allihopa nu,
kramveckans blogg v35 Amanda o Oscars bloggKommentarer
Postat av: vera

hur tidigt går bussen egentligen? för båten går väl inte förens vid 18.00?men hoppas ni får det supertrevligt. birka är verkligen den bästa båten, så var glad över att din karl var ute i sista minuten ;)

kram.

2009-08-27 @ 08:32:56
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: johanna med tyra och pyret i magen

hoppas ni får det jätteskönt och roligt nu:P lite avundsjuk är man allt:P

2009-08-27 @ 08:33:59
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hoppas ni får en underbar liten resa tillsammans och passa på att njuta, även om ni saknar lillkillen! :)Okej, de var ju inte så farligt. Trodde de va dyrare. :)

Ja, jag känner mig märkbart mycket tröttare av att träna. Och så säger dom att man ska få mer energi?! Varifrån då?! haha..

Usch ja, jag blir verkligen inte klok på allt det där runt svininfluensan. Känns hysteriskt och överdrivet, men ändå verkar ingen ha några riktiga svar på vad som kommer hända. Vi får väl se. Får du reda på nått bra på mammaträffen får du vidarebefodra. :PKram på dig

2009-08-27 @ 17:57:09
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Cathy "Fia"

Hejsan!

Vilken fin blogg du har...å så blev jag såå glad, du har en fin son som heter Elliott---det heter min pojke oxå:-) Vi stavar oxå hans namn så....men får han kort eller att nån skriver hans namn så stavar de Elliot, så jag blev glad att se att ni har samma stavning:-) Ha det bra!!

2009-08-29 @ 09:00:27
URL: http://goastefamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback