ONSDAG DEN TJUGOSJÄTTE AUGUSTI


2009-08-26 @ 08:34:10
här sitter vi nu o busar.. det är jag en mamma med värsta rufset eftersom jag lade mig med blött hår igår och Elliott busungen nr 1 som inte kan låta något vara.

NAtten har varit riktigt bra för oss båda, Vi har sovit som stockar. Vid kvart över fem vaknade lillbusen o fick komma in till sin mamma. SEdan fick han vällingen runt 6 o sedan somnade vi båda om o sov till strax innan 8. Var skönt att få sova lite extra och med tanke på det regniga vädret ute så missade vi ju inte ett skvatt.
Frågan är om det blir något uppehåll idag så vi kan ge oss ut på promenad? Eller om man måste träna inne idag, det är väl sådant som märks.
Imorn är det dags =) då ska elliott till sin farmor o sova där över natten. Hon får nog förbereda sig på massa bus o hyss..hihi. Ska bli riktigt skönt o komma bort lite grann o bara ta de lugnt, om det så ännu bara e för 24 timmar =D
Så ikväll blir det uppläggning av alla grejer som ska med till elliotts farmor, o så framplockning av lite kläder som ska följa med mig o A med. Åååå..jag är så förväntansfull o glad just nu =) imorn byts väl det till en hysterisk mamma pga saknaden av sin son. Det är helt galet egentligen, man längtar o väntar tills man får åka bort utan barn men sedan när man väl är ifrån dom så börjar man sakna dom nästan direkt!

nää hörrni...nu får vi se till så lilleman får i sig lite gröt tror jag. Vid kvart över tio blir det BVC, ska bli kul o se va bullen väger denna gång =)

ikväll röstas veckans blogg finalisterna fram, har du inte nominerat nån blogg ännu så går det bra att klicka på fliken veckans bloggtävlign v36 o nominera!


veckans blogg v35 Amanda o Oscars blogg






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Hoppas ni får en mysig dag trots regnet!



Kram

2009-08-26 @ 08:59:41
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Mad

Din blogg blir bara bättre och bättre tycker jag! =)

2009-08-26 @ 09:05:06
URL: http://www.mamamad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback