SAMLAT VUXENPOÄNG?


2009-08-21 @ 13:46:20

haha..nu har jag återigen suttit med lite "föräldra göra" HAr haft en miljon gamla blöjpåsar från libero att klippa ur märkena ifrån. Och idag tog jag äntligen tag i det. Passade på medan elliott sover =) hade även kvar sparade sedan förut (ända sedan lilleman föddes bestämt) så räknade ihop alla o lade de i kuvert. Snart dimper det der 65 st märken i brevlådan!
PAssade samtidigt på att göra iordning lite i garderoben ute i tvättstugan där vi har lite babystuff.. tog bort pyamasar som är för små nu, och lite täcken o dylikt för barnvagnen.
Har fortfarande inte städat klart. Vill inte damsuga nu när Elliott ligger o sover ju. får ta det sen.
Vi skulle egentligen pallrat oss ut o gå en promenad till o ta ica på vägen hem. MEn elliott va så trött så jag tyckte de va bättre att han fick sova först så går vi sen istället! Han gillar ju o va me o glo på allt ,så vill inte snuva honom på de ;)

ikväll blir de nog grillat om det inte regnar,helgrillad fläskytterfilé o så blir de kanske potatisgratäng (mager variant till mig) o sallad =)och så ska jag nog äta lite ananas ikväll?

Sitter här o hoppas att elliott vaknar snart så vi kan busa o gosa lite innan vi går ut..saknar honom trots att han e i samma hus som mig..knepigt de där ibland =)

glöm inte o rösta på din favorit bland finalisterna i veckans blogg, klicka här för o komma dit!

veckans blogg v34 Anne-Lies bloggKommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

åh, jag har också massa liberoförpackningar som jag borde klippa märken från ;D

2009-08-22 @ 00:17:15
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback