SURBULLE


2009-08-19 @ 18:03:36

Idag är ingen rolig dag. Är trött, sugen på allt o lite till, a e ute o sätter panel så blev inge med en fri eftermiddag idag heller..hade behövt åkt o storhandla. men, de får väl eka i kylskåpet några dagar till antar jag. O till råga på allt så har tant röd gjort sin entré med.. fy fan va jag är på dåligt humör idag alltså.. o de va nån som fick sota för de..hehe, men de står jag faktiskt för. tänker inte be om ursäkt!


har iaf trots enormt sötsug inte ätit nåt onyttigt...wiie. får nog dock lägga mig tidigt ikväll..annars vet ingen va som händer!!

annars så jaa...ikväll kl 20 utses de fem finalisterna i tävlingen om att bli veckans blogg v 35..så har ni inte röstat så klicka på fliken veckans blogg tävling för o läsa mer o rösta..



veckans blogg v34 Anne-Lies blogg






Kommentarer
Postat av: Carolina

Känner igen mig. Idag är det nära till alla känslor och allt pga tant röd. Satkärringen. :P haha.. Hoppas du vaknar på ett bättre humör i morron. :)



Vilken buse Elliott är. haha.. Tur att han inte gör sig illa i alla fall. :)



Hoppas du sover riktigt gott i natt. Du har ju varit superduktig idag trots humöret. :) Jag kände mig nöjd med all min träning men du är ju toppen! :)

Kram

2009-08-19 @ 21:37:31
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback