VAD IRRITERAD JAG ÄR!!!


2009-08-03 @ 19:19:12
Fan va irriterad jag blev nyss..A's jobbtelefon började ringa..jag bara hoppade till o fick typ hjärtsnörp. För det första så har han volymen på superextra hög så folket ute på landet till och med kan höra att hans mobil ringer. Sedan så skulle jag ju då göra mig tlll o springa så fort jag bara kunde o lägga på åbäket så elliott inte vaknar..va händeR? jag snubblar självklart på tröskelhelvetet!!
Stängde aldrig av mobilen utan tryckte så det vart upptaget ton o sedan satte jag på ljudlöst. Så nu hör jag hur den riktigt ligger därinne o vibrerar när den ringer..Sluta ring då!! fattar folk inte att A kanske inte är hemma eftersom han inte svarat på de sjuttioelva samtalen som redan ringt!?  jag tänker inte svara i den, de vet han.Men det är iaf mkt bättre med vibrationerna än den höga ljudsignalen.

Har bett a att stänga av jobbtelefonen så fort han är hemma eftersom vi har en son som reagerar på höga ljud. men de verkar han visst glömma gång på gång! o till råga på allt så är A inte hemma ..han är o tränar fotboll så jag kan ju inte skälla ut honom heller ;P

nä..måste nog ta mig lite glass så jag lugnar ner mig!






Kommentarer
Postat av: *Carro o Elsa*

hahhaha ;) inte lätt

2009-08-03 @ 19:29:42
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: Carolina

Tycker glass låter som en bra idée. :P Har nyss skickat iväg min sambo in till affären för att handla lite gott till mig. hihi..

Vilken fin dator förresten. Skulle också vilja ha en sån, men min laptop är inte ens ett år gammal så jag får nog ha kvar den ett tag till ;)

2009-08-03 @ 19:58:02
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback