fortsätt fråga


2009-12-07 @ 19:20:22
ni glömmer väl inte att jag har frågestund i bloggen idag? gå in här o ställ frågor






Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej vännen!

Ja, det kom verkligen som ett slag i magen. Borde kanske väntat mig det med tanke på hur lite uppdrag jag fått den senaste tiden, men det blir ändå som en smäll.

Ja, var och varannan ung är ju arbetslös nu och alla slåss om jobben. Det går ju inte att söka dom som arbetsförmedlingen har för det är minst 800 sökande till varje plats. Helt meningslöst. :( Nä, det är verkligen inte drömsituation om båda blir arbetslösa. Vi har nog med att Jimmy är det. Han har ju varit arbetslös ett år nu på julafton. :(

Jag tycker det är riktigt konstigt att det inte vänder upp snart igen. Dom har ju snackat om det, men det verkar inte hända nått.

Hur går det för ert jobb?

Ja, jag försöker i alla fall tänka positivt. Men sen blir jag lite oroad över att jag inte tar det på riktigt allvar. Egentligen borde jag kanske vara ännu mer stressad. Men jag förtränger nog en hel del för att jag är rädd för riskerna. :/ Jag vet inte. Det är så svårt.

Tack så mycket för att du håller tummarna. Jag vill så gärna få en chans som personlig assistent. Jag tror arbete med människor skulle passa mig utmärkt. Ska bara hitta rätt genre. Barn, gamla eller sjuka.

Men det känner jag nog efterhand. :)

Ja, det ekonomiska brukar alltid lösa sig på något vis, så jag sätter min tro till det.

Tack så mycket snäckan för din omtanke. Känns skönt att ha så mycket stöd.

Hoppas du sover gott just nu så hörs vi i morgon! :)

Kramar



2009-12-08 @ 00:00:53
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

Jo hon har fått svininfluensasprutan. Jag tror dom gör så här att nu får hon sitt ettårs vaccin och efter julhelgen så får hon svinspruta 2. Är inte helt säker men det lär ju visa sig idag :)

2009-12-08 @ 08:56:21
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback