fortsätter att göra bort sig..


2009-12-21 @ 19:40:48
verkar onekligen som att Anna Anka kommer att göra bort sig massor ikväll med, iaf enligt reklamsnutten för detta avsnitt. Ska ta o kika lite på de ikväll med bara för att hon är så trög så blir de ju roligt för de! HAHA!!

Nu är vi förresten hemma efter shopping på A6-har varit det nån timma nu. Elliott ligger o sussar så gott nu så- har varit en händelserik dag ju! misstänker att A köpt lite julklappar till mig när vi var där eftersom han ville gå själv o kika =) och Elliott och jag gick runt på ikea, stadium o åhlens och kikade under tiden..MEd hem annars följde lite mat från coop, en stjärna med ljusslinga som var ordentligt prisnedsatt på ikea (me like fynd), 5 st djupa tallrikar, 2 st överkroppshaklappar, en julklapp till morbrors sambo.

Mer bloggat än såhär blir det nog inte idag faktiskt, känner mig trött o seg så blir nog att krypa ner i sängen tidigt!

Vi hörs imorn igen kära läsare <3
ha en fortsatt trevlig kväll
kramar






Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman!

Ja, avundsjuk är nog det minsta man skulle kunna kalla henne. ;) haha.. Stackaren har ju inga bröst att skylta med själv. :D hahaha...

Tack. Ja, jag la ju in den där texten i sidomenyn så då ville jag byta lite färger och textsnitt på allt det andra. Klarar inte av att bland för mycket. Då blir jag galen. haha. ;) Wacky.

Ja, långdraget var det allt. Jag jobbade 11 timmar och det var endast ca 2 av dessa som jag hade något vettigt att göra. :/ Men som tur är så är det bara helgpassen som är sådana, vad jag förstått. I veckorna jobbar jag ju inte lika länge. Nä, det känns som om det kan bli lite segt i längden att bara sitta så utan att det händer nått. Men man måste ju börja nånstans. :)

Jag hade gjort kolakrisp (ska lägga ut recept på den i bloggen), som förövrigt är det godaste julgodiset jag någonsin ätit, och sen har jag gjort enkla rischoklad. Ska göra knäck och 5 min kola senare eller i morgon. :) Du har också gjort en hel del julgodis va? Julen blir en massa flängande hit och dit. Lilljulafton ska vi hem en runda till mamma och systrarna när jag slutat jobba, julafton blir först hemma hos kusinerna och sedan hem till svärisarna och på juldagen ska vi hem till några andra kusiner med mormor. Full upp med andra ord. Dessutom är det bara svärisarna som bor nära så det blir en hel del tid i bilen, men det är det värt. :)

Hur ska ni fira jul?

Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll.

Kramar

2009-12-21 @ 19:55:46
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: vera

jag kollade typ 5-10 min på anna anka, sen pallar jag inte mer.

man hör ju fan inte vad hon säger.

2009-12-22 @ 07:46:11
URL: http://vmiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback