god fortsättning på er =)


2009-12-26 @ 09:11:16
Hej på er allihopa!
Hoppas ni haft en riktigt trevlig jul med era nära o kära.? Det har iaf vi haft- har varit hur mysigt som helst! och så mkt julklappar våran lille prins fått då! Helt otroligt =)
På julaftons morgonen kom svärfar hit och åt lite frukost med oss, det bjöds på farmors julbröd som jag hade bakat dagen innan, prinskorvar o köttbullar, risgrynsgröt, julskinka och mimosasallad..Vi åt oss mätta- om man säger så =)
Sen vid halv ett åkte vi upp till mamma o pappa för att fira jul där. Där blev det julmat- o det var supergott =)
Efter kalle anka och lite fika och sådant så öppnade vi julklapparna...och vi är ju så många som är där och firar och så var det så mkt julklappar så vi var inte därifrån förrän strax innan sju- och eftersom vi hade sagt att vi skulle vara hos svärmor och svärfar vid 6 så blev vi självklart jättestressade. och ännu mer stressade blev vi ju när vi såg att de hade ringt oss på våra mobiler med =/
Väl där sen så blev det paketöppning och julgröt. VAr hur trevligt som helst. Vi hade sagt att vi bara skulle köpa till barnen- men svärmor o svärfar hade iaf julklappar till oss. Vi fick en blomma chokladask och pengar..tack så mkt =) hemma därifrån var vi inte förrän strax innan 10 och då hade elliott bara sovit 45 min under hela dagen! så han somnade snabbt!
Tänker inte ens rabbla upp allt som elliott fick i julklapp- det skulle ta ett tag o komma på allt och jag skulle nog ändå glömma massor ;P Men tänkte ta lite bilder på de mesta och slänga upp sen imorn eller något liknande.

KAn ju förresten berätta att mina killar tydligen tyckte att jag hade varit snäll i år i alla fall- för julklappar fick jag =) Fick en liten almanacka, en leila kokbok, ett"carpe diem" väggord, kylskåpsmagneter, pajform, mössa, halsduk.
och sen hade vi ju haft lottning bland oss vuxna och min morbrors sambos son skulle köpa till mig och fick det jag verkligen behövde och önskade mig- en digital hushållsvåg =)

Igår var vi hos mamma och pappa igen för att traditionsenligt äta upp resterna från dagen innan- var supertrevligt igår med och vi var nog inte hemma förrän det var läggdags för elliott runt 7-snåret.

ja det var väl en uppdatering om våran jul det
hur har ni haft det?

återkommer senare idag- kanske med lite bilder då? vi får se..

kramar






Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja jag testade ju också för första gången igår och håller med om att håret blir lent. Men jag tycker att det verkar vara ganska drygt, så hoppas det räcker länge. Er jul verkar också varit bra! Och god fortsättning.. Kram

2009-12-26 @ 09:29:12
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: Johanna ♥ mamma till Minna & gravid med bebis nr 2

Fina saker du fick. :)



Så hur ska ni göra på nyår?

KRam

2009-12-26 @ 09:41:04
URL: http://salkert.se
Postat av: CiliaH

Hej! Här har vi haft en kanon jul som blev en halv uppsats i bloggen hihi.



Ha en fortdatt fin helg.



KRAM

2009-12-26 @ 11:12:20
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Carolina

God fortsättning :-)

2009-12-26 @ 11:38:58
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback