såld tv, glömsk emelie, och lussekattsbak


2009-12-20 @ 11:35:02
Denna dagen började faktiskt riktigt bra =) Lade i förrgår ut våran gamla tv på blocket- och idag blev den såld. De kom in o hämtade den, gav pengar och åkte! tänk så smidigt det gick=)
Sedan va jag nyss på ica o handlade lite grann med, tänkte att jag skulle tänka några dagar framåt med planeringen o allt. När jag väl hade betalat kom jag på att jag hade glömt att köpa saffran- men jag stod ju kvar i kassan som tur var o fick med min saffranspåsarna hem! Väl hemma upptäckte jag dock att jag hade glömt o köpa knäckformar och risgrynsgröt =( så får väl bli en till tur till ica senare idag kanske!?
Just nu ligger en saffransdeg på jäsning, det ska bakas lussekatter till julafton. Den sista satsen saffransbröd jag gör i år har jag bestämt! visst det är gott- men dyrt. FAst som sagt..en sådan lyx måste man ju unna sig själv ibland!

Gårkvällen var jättetrevlig, det bjöds på smörgåstårta och tacopaj. Eftersom jag inte är nåt fan av smörgåstårta så blev det de sistnämnda- och gud såå god pajen var =) Vi var hemma lagom till dansbandskampen igen- och jaa..kan man säga annat än att man va besviken. Trodde aldrig att the playtones skulle vinna hela alltet. Trodde de skulle komma sist, men så va visst inte fallet. Och ingen av mina två favoriter zekes eller date gick till final =( JAja, sånt är livet! Såg du på dansbandskampen? vad tyckte du?

nää..nu kallar degen!

hörs senare






Kommentarer
Postat av: Frida

Det är 4 dagar kvar till julafton ;)

2009-12-20 @ 11:52:03
URL: http://har ingen blogg
Postat av: Carolina

Hej gumman!

Ja, jag har i alla fall lagt upp en text om det på bloggen nu så att folk vet att jag gör designer, sen får vi väl se om det händer nått. :) Linda, som jag gjorde design till igår, är sambo med en kompis till min och J.

Njaeee.. haha.. visst är det skönt med dötid ibland men på helgerna när vi har så lååånga pass blir det MYCKET dötid. Skönt på sätt och vis, men det gäller ju att hålla sig sysselsatt. Problemet är att min dator snabbt blir överhettad och stänger av sig själv. haha.. Så jag får lösa lite korsord mellan varven. :P

Ja, så länge snön ligger kvar är allt okej. :) I skrivande stund har det faktiskt sluta snöa här, men det kommer väl när man minst anar igen.

Har ni fått pulka till lillkillen nu?

Åh, låter gott med lussekatter. Våra är slut och jag tror inte jag orkar göra fler. Har ju allt julgodis jag måste göra så det blir nog inte tid över, tyvärr.

Önskar er en riktigt fin fjärde advent.

Kramar

2009-12-20 @ 14:38:46
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Johanna ♥ mamma till Minna & gravid med bebis nr 2

Skickar en adventskram :D

2009-12-20 @ 19:38:27
URL: http://salkert.se
Postat av: Johanna ♥ mamma till Minna & gravid med bebis nr 2

Tack gumman!

Ja visst gillar att det står så.. :p

2009-12-20 @ 20:23:45
URL: http://salkert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback