snart slut på fredagen.


2009-12-04 @ 22:39:04
Då lider ännu en fredag mot sitt slut. Och vad vi har hunnit med mkt i stan idag.Vi åkte iväg efter att a kommit hem runt halv 3 o sen var vi hemma vid halv 7 igen. Däremellan hann vi med att gå på ikea o köpa ramar, gå inne på gallerix o köpa ramar där med, vi hann att äta på linds, A hann köpa finbyxor och en skitsnygg väst, jag hann o köpa en tunika med svarta paljetter på, Vi hann o köpa en footsack till vagnen på babyproffsen, vi hann o köpa julklappar till elliott o hans kusiner på sagoland och sist av allt så hann vi att handla inför helgen på ica maxi! Kan ju säga att det var jätteskönt o komma hem sen! Var bara o ge elliott hans välling; sedan däckade han i sin säng.

Vi hyrde flickan som lekte med elden förut med- så nu har man sett den. Tyckte den var jättebra o spännande- nu längtar man bara tills man kan se sista filmen med.

Jag har varit lite snorig i några dar nu denna veckan- men det är inte sådär så det varit jobbigt på nåt sätt o runnit..o nu idag har det runnit från elliotts ena näsborre ända sedan han vaknade i morses. HAn fick till o med lite näsdroppar innnan han somade förut eftersom jag hörde att de var täppt. Hoppas verkligen att han inte blir genomförkyld nu när vi ska ha kalas o allt nu.. men det är väl som det är om han skulle bli det. Sålänge han inte har feber så.. MAn får väl informera alla bjudna kalasgäster om läget så får de komma som inte är rädda för att bli förkylda i så fall.

nää..nu ska jag ta o gå o lägga mig tänkte jag..är trött!
IMORN ÄR DET EN SPÄNNANDE O ROLIG DAG, HIHI!
GODNATT






Kommentarer
Postat av: Nina

jo det blev så många. men nu är ja nere i 500.. så ja har några mindre iaf att välja i mellan.. men det är inte lätt.. tänkte börja på albumet. å sen får ja välja allt eftersom..



ha en super fin helg nu!

2009-12-05 @ 00:03:00
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Carolina

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!

Hoppas du får en riktigt riktigt bra 26-års dag snäckan!!! :)



Brukar vara lite lättare att få med karlarna om de är ute efter nått själva. haha.. Funkar dessutom alltid om man lockar med elektronikbutiker. ;)

Elliottpussar låter mycket mysigare än frukost på sängen, men jag tycker allt att A får ta sig upp och fixa lite frukost till dig också, det är du värd. :)



Hoppas du sover gott som en prinsessa och får en riktigt bra dag!!

Många kramar

2009-12-05 @ 00:35:46
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: johanna med tyra och pyret i magen

grattis på din dag, hoppas det blir ett roligt kalas för både dig och lillkillen..



kram

2009-12-05 @ 12:50:35
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback