tävlar


2009-12-19 @ 13:20:26


skam den som ger sig, vill verkligen ha en ju =)
Jag vill vinna en Personlig almenacka från
 http://www.personligalmanacka.se  finns hos www.ninninusens.blogg.seKommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman!Tack så mycket! Jag hoppas verkligen att du kan få vinna en så där kalender snart. Annars kanske jag också får tävla lite och ge dig större chanser att vinna. :)

Ja, det är både spännande och nervöst samtidigt, men jag hoppas på det bästa. Är rätt mycket dötid där jag jobbar så jag ska ha med mig laptopen och kolla upp lite runt mobiltbredband så jag har något att göra när jag jobbar så långa pass. Kan ju inte bara sitta och glo och läsa hela tiden, då somnar jag! haha.. :P

Du kanske har rätt om somrarna. haha.. Har inte tänkt så mycket på de. Men nu är här kallste och snöigaste vintern just nu. Det snöar galet mycket och verkar inte vilja sluta. Mysigt! :)

Vad kul att lillkillen ska få en ny pulka. Ni får ju passa på så länge snön ligger. :) Skulle också vilja åka pulka faktiskt. Det blir man nog aldrig för gammal för. haha

Aha, då kanske man ska göra så med kolan. Går ju inte att lägga dom tillsammans annars för då klibbar dom väl ihop. Men pilligt värre med allt papper?! haha..

Nä, inte i torsdags, men igår pysslade vi ute hos svärisarna. :) Så mysigt och roligt. Ska lägga in bilder på det sen.

Jag hoppas att ni har en riktigt trevlig dag och att ni får roligt på kalaset. :)

Kramar2009-12-19 @ 14:48:24
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback