väggorden.


2009-12-30 @ 10:19:49
såhär blev det med väggorden "carpe diem", "live,love,laugh" (taget med mobil därav den dåliga kvalitén)Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Skitsnyggt! =D

2009-12-30 @ 11:02:54
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Fint!!! Jag älskar vitt!

2009-12-30 @ 12:34:40
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Åh, vad snyggt det blev! :)

Och vilken god meny ni ska ha imorgon. Här blir också fläskfilée men marinerad i vitlök och med klyftpotatis och varm bea-sås till. :) MUMS med nyårsmat. :)Usch, den där jäkla försäkringskassan skulle jag vilja säga ett par väl valda ord till och be dom köra upp nått. Jag är riktigt arg. Jimmy får ju sin a-kassa därifrån men nu var det nått fel på papprena han skickade för 3 veckor sedan och inte förrän idag fick han dom så han kunde ändra en!!!! siffra. Så nu kommer det ta ytterligare 2-3 veckor innan han får sina pengar. KUL!!! Undrar om dom är villiga att betala alla påminnelseavgifter då också!?! För hyran går inte iväg förrän J får sina pengar eller om vi lyckas få låna nån annanstans ifrån. Jag kokar verkligen och det finns inget man kan göra. Hade det varit dom som inte fått sina pengar så hade man ju fått världens böter och grejer efter en dag, men dom ska få dröja fem veckor utan någon som helst ersättningsskyldighet. SJUKT.

Ursäkta att jag brusa upp och skrev med allt här, men jag blev så upprörd.Haha.. ja, jag förstår att det blir ett problem. Alla leksaker tar ju sån plats. Speciellt det där tältet du vann, men fint var det allt. :) Tycker han om det?

Ja, det var det jag tänkte med vågen. Vill inte må dåligt just nu så jag tar det sen när nya året är här. :) Då är det full koll igen.

Jag vet inte än när jag ska jobba nästa gång. Pratade med chefen i helgen och just då hade hon inget mer till mig detta året, men hon sa att jag inte behövde bli ledsen för hon skulle ordna massor till mig sen! :)

När var det du ska börja jobba igen?Hoppas ni har en riktigt fin dag!

Kramar

2009-12-30 @ 14:02:00
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: vera

vad fint det blev!

2009-12-30 @ 18:05:00
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Det är så fint med väggord! Detta var verkligen jättesnyggt. Kram Emmy

2010-03-11 @ 12:48:11
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback