wiihooo


2009-12-18 @ 17:10:28

Gjorde häromsistens en fotobok med bara massa  bilder på elliott och andreas ihop som A skulle få i julklapp av elliott. När jag hade skickat iväg beställningen så stod det dock att sista beställningsdag för o få de innan jul var typ dagen innan- så trodde inte att den skulle komma innan jul. Men idag låg den där i brevlådan..så kul!
Hoppas nu att A uppskattar den.  Den kostade inte ett jutta för mig eftersom jag fick ett erbjudande av canal digital.. =)

ikväll skulle vi gjort hemmagjord pizza, men jag känner bara att jag inte orkar..så A ska åka o hämta pizza istället- ibland måste man väl få svulla till det rejält eller!?

önskar er en trevlig fredagkväll,

får se om jag återkommer o berättar om BVC besöket senare..har ju siffrorna ute i skötväskan!

kramar







Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Kul att fotoboken hann att komma! =)



Ja, maxi är roligt, finns massor som råkar åka ner i påsen jämt när man är där. ;)



Kram

2009-12-18 @ 18:55:03
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Therese

Heeeeej!Tack för att du kom på vad dem heter..jösses kunde inte alls komma på det.. men det att e ju "snowjoggers" som dem heter..:DFår försöka att hitta dem någon annanstans...ååhhhhh vad det e gott med Pizza...Det e min favorit,KLART man får svulla..;)Jag ska äntligen få en crosstrainer,en banrdomsväns mamma visste en som skulle sälja sin för bara 500kr så nu har jag äntligen råd att köpa en..ti hi..dock lite begagnad men inte mycket,hon sa att hon som har den knappt hade använt den...Ha en underbart trevlig kväll o helg...Puss o kram

2009-12-18 @ 22:55:42
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback