Friday


2009-01-16 @ 21:13:02
Idag har pappa  A varit ledig o varit hemma med oss. haft en riktig mysig dag. åkte in till motala en sväng o hälsade på elliotts moster ellen som jobbar på en skoaffär. A köpte ett par fred perry skor av henne. Sedan gick vi runt lite i gallerian. Gick in på hm. Där fick vi se hängslebyxor me nallepuh motiv på som vi högg tag i direkt, sedan köpte vi två kortärmade bodys i vitt till elliott som han kan ha på sig under när han har t.shirtar. Sedan gick vi förbi rea stället o köpte två långärmade t-shirtar. Den ena var röd me några siffror på, den andra var vit i organisk bomull o så va de slipsavtryck o hängselavtryck på den. På rean va de ta två betala för en så vi kom billigt undan me de o dessutom va de visst rea på bodysarna vi köpte me.  Köpte allt i strl 62 förutom de vita kortärmade så elliott har nåt o växa i, för som det är just nu så har han välidgt mkt kläder i strl 56, e knappt så man vet när man ska hinna ta på honom allt..haha!

denna fast röd.

nu sitter vi samlade framför tvn här. Elliot har precis matats klar. Har en stooor skål me godis på bordet som ja nu ska hugga in i tror jag. Imorn bitti åker A iväg på fotbollscup, så vi e återigen ensamma imorn igen. HAtar fotboll, är värsta fotbollsänkan ju..HAHA!

hoppas det är bra me alla.

kramar






Kommentarer
Postat av: Tezzan

Hej gumman! GRATTIS till din fina pojke,guuuuuud vad söt han är... har inte hunnit läsa igenom din blogg.. helt plötsligt så har man lite mindre tid att sitta här framför datorn.. vår lilla flicka fyllde 7 veckor idag o hon växer o frodas o det e helt underbart att se,samtidigt som man vill att dem ska förbli små för alltid.. Önskar er all lycka o välfärd i livet pussa lille Elliott ifrån mig..

2009-01-17 @ 00:24:50
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: johanna

mamma köpte byxorna till mig med, hihi:)

2009-01-17 @ 09:42:21
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback