skorv


2009-01-25 @ 19:24:46

elliott har inte bara börjat bli flintis framme i pannan, han har dessutom fått skorv. hade ju varit lägligt om skorvet bara suttit där det typ e kalt nu, men skorvet sitter även där han har mkt hår.
Jaja, ska ta o smörja in hans huvud med massa olja o sen sätta på honom en mössa under natten o imorn ska ja ta o se om de går o pilla bort de. Funkar inte det så ska jag till apoteket o köpa sån där salva o en luskam som underlättar när man ska ta bort skorvskorporna.
Kom hem från kalaset för nån timma sen. var trevligt..tog lite bilder men de kommer nog inte in förrän imorn. Har ingen lust just nu. idag har elliott faktiskt haft på sig en dress som är i strl 62, den är lite stor än.. ärmarna hänger över händerna, bylsig i magen men de har funkat ändå. han e så söt i dressen så. Den är svart o så e de massa leende  bebisar som bara har en tand på.

imorn jobbar pappa A igen o vi blir själva, är faktiskt rätt skönt ändå. Ska ta o hinna o ta hand om skorvet då, gå ut på långpromenad,o sen ska vi åka o shoppa på city gross på eftermiddagen när A kommit hem.

ikväll verkar de inte va så mkt roligt på tvn, funderar att kolla på trollkarlens hemligheter på femman om ja inte hittar nåt bättre såklart.

kramis







Kommentarer
Postat av: Emma & Vera

kan tipsa dig om något som är mycket enklare :)

Det finns ett märke som heter rapsodine, i den serien finns både duscholja och hudsalva, det har vi använt till vera och det tog bort hennes skorv direkt!!

Det finna massa olika produkter i den serien men om du vill prova så är det exlusiv duscholja, och exklusiv fuktighetskräm som gäller, inte hud lotionen för den är så vattning och inte alls lika bra.

kram

2009-01-25 @ 20:15:31
URL: http://mindottervera.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback