voj voj vojne


2009-01-08 @ 19:42:48
nu va de visst kväll igen. Var värst vad dagarna går fort.. o inte har de blivit så mkt inlägg på sistone heller ju!
Men så är de o vara nybliven mamma ju, och det är helt ok med mig =)

Elliott är så snäll, han bara sover, sover o sover. Man blir så glad när han väl är vaken sen så man får se hans underbara ögon.  Och duktig är han på  nätterna med. Ger vi honom ersättning vid elva så kan han sova ända fram till 5 på morgonen o sen vaknar han o e hungrig. O sen när han e färdigmatad så somnar han oftast om själv så mamma får sova en stund till. Det är inte illa pinkat de!

Igår vart lillskrutten fyra veckor, och på lördag är han en månad. VART TAR TIDEN VÄGEN EGENTLIGEN?

Var förresten på kidzshoppen igår, de har rea nu så passade på att bränna presentkortet elliott fick i födelsepresent av sin mammas o pappas jobbarkompisar (vi jobbar på samma ställe, a är min boss typ..haha) jaja..vi köpte en villervalla body, ett par jeans med mjukistyg bakpå, en tummen mössa, en lekbåge till elliotts babysitter.

Idag har vi varit på lasarettet i motala och gjort hörseltestet på elliott. Grodan sov tryggt ihopklämd på mammas bröst/mage under hela testet, och sköterskan sa de själv ; han ser ut som en groda när han ligger sådär. Testet var över på en halv minut, och de konstaterades att allt såg jättebra ut. =) efter det åkte vi en sväng till ica maxi o handlade, elliotts mormor va ju snäll o följde me oss till motala me.
Har fått låna en babybjärn bärsele av min syrra som hon köpte till william för ett halvår sen. HAn är för tung för den nu så vi fick låna =) om elliott vaknar lite sen så ska vi testa den tänkte jag. Är så trist o sätta honom däri när han e lealös. Blir nog problems då. Sen gör de ju inge om han somnar när han hänger i den alltså. Tänkte att de vore bra, för då kan han hänga lite i den imorn så jag kan plocka lite grann här hemma. Fast vem vet? han kanske är en sådan bebis som inte trivs däri, william satt jämt i den där selen. Fast jag tror nästan att elliott kommer gilla den med eftersom han jämt ska ligga/hänga o sova på mammas o pappas bröst ju.


hur är det med alla läsare då?






Kommentarer
Postat av: johanna

vad skönt att han vänt i vikt nu:) sover mkt osså ser jag skönt, tyra sover i etapper förutom på natten då sover hon ganska mkt örutom när hon vill ha mat, jag ger fortfarande ersättning, hon får tutta lite på nätterna... ni då blri det bättre?

2009-01-09 @ 07:02:23
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback