fredagen e snart avklarad den me


2009-07-10 @ 17:19:33
Sitter i skrivandets stund o kikar på elliott som fått tag på ena ftrådgardinen o försöker stoppa in några fransar i munnen..Den söt pojken e inte riktigt klok..allt ska han ha i munnen..han gapar efter allt just nu. O nu är han visst o mojar med paketsnöre o papper som visst ligger kvar här på soffbordet från förut idag.

Känner mig ltie halvt stressad nu..vi har bestämt att vi ska plocka iordning allt ikväll nu.. o Elliott ska snart lägga sig..o Jag har redan plockat fram mina kläder från sovrummet så att vi inte ska störa el´liott när han sover sedan. För han är väldigt lättväckt.  Men a han håller på å pysslar med allt möjligt annat o så har han spenderat hela dagen me att spela fotball manager på datorn, så han har inte plockat fram kläder än. Han verkar itne bry sig ett jutta om att allt ska va klart för o dra imorn bitti.,han tror väl att de hinns med..va vet jag? vi e rätt olika där ändå!

Förstår inte va de e med mig idag..vart helt plötsligt out of the blue sugen på potatissallad o kycklingfile förut...o bara kände att jag måste äta det ikväll.. så till ica åkte vi o köpte grillad kyckling o potatissallad..MUMS =)

A kom nyss in o frågade mig hur man gör me bilbarnstolen..vi har aldrig flyttat den o de installerade ju den åt oss i framsätet. Men nu när vi åker så långt imorn så är de bättre om elliott sitter bak. För det är lite träligt för den som kör o hålla på å trösta en gnällig liten elliott som verkligen inte vill sitta i stolen. Visst han gillar o åka bil till en början..men efter ett tag kan han säkert bli rastlös, o då e de bra atth an sitter bak så man kan underhålla honom o serva honom med leksaker..haha!

nää.nu ska jag försöka slita snöret ur elliotts mun..

ha de






Kommentarer
Postat av: Jenny

Alla tre filmer har jag lånat av en kompis, frågade inte vart de kom ifrån.. Men den sista är nog köpt utomlands, den var på engelska.. Kram Jenny

2009-07-10 @ 18:54:16
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: erika

ha så skönt på semestern!



kram

2009-07-10 @ 19:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback