HEMMA


2009-07-18 @ 21:18:45
Hej på er alla!

Nu är vi hemkomna från Öland. Så underbart vi har haft det då. Det regnade när vi åkte till öland i lördags, när vi kom dit så regnade det inte. Varit sol/molningt varje dag så det har inte regnat något alls knappt =) O brunare har man blivit me för den delen. Köpingsvik är verkligen himmelriket. Det är precis som att vara utomlands! har nog säkert badat nästintill 10 gånger i havet me.

Måste erkänna att det kändes väldigt trist att åka hem idag. Elliott har trivts som fisken i vattnet o då det som sagt varit sol o värme nästan varje dag så har han krypt runt o suttit i gräsmattan/på filt o busat massor. Han har verkligen älskat all uppmärksamhet han fått från sina mostrar o deras karlar samt mormor/morfar o kusin =) O  när vi åkte hem så skötte han sig verkligen exemplariskt då han sov nästan hela färden, förutom ca 40 minuter då han va vaken/illskrek om vartannat. När vi åkte dit däremot så va han hård i magen så han satt o illskrek i bilen under hela färden (tog ca 5 timmar) . Sena kvällar har de blivit för skrutten med då vi inte har gått till stugan förrän 10-11 på kvällen o elliott då har somnat i sin vagn. Elliott vill ju gärna vara med när det är liv o ståhej runtomkring honom!

Ja, de va v¨r semester det..på måndag börjar A jobba igen =( Men de flesta har ju semester fortfrande så elliott o jag kan säkert ge oss ut på lite äventyr trots att hans pappa har börjat jobba!

hoppas alla mår brA?

Har så många blogglovin inläggo läsa så jag vet itne va jag ska ta mig till..får se om jag läser..blir ni arga på mig om jag läser de ni skrivit nu istället??  O missat massor verkar jag gjort me..några har lösenskyddat sina bloggar o ja har ju inte hunnit fråga om lösen =(  (Emma bland annat)

jaja..hoppas alla mår bra, för de gör jag..kommer säkert sova som en prinsessa inatt efter en veckas dålig sömn i en kokhet stuga.

kramis






Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Kul att ni haft det bra! Ja här är allt bra fast Kimmen har jobbat sen en vecka så här är det vardag igen.

Ja visst är det underbart att ha en glad busbebis! :) Kram!

2009-07-19 @ 00:17:47
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja precis men är samma lösen som den andra men det står där i mailfälet iaf :D Har inte skrivit så mkt ;)



Skönt ni haft fint väder och låter som det varit en toppen vecka!! :D

2009-07-19 @ 00:27:49
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

låter som om ni har haft det skönt :)



kram

2009-07-19 @ 09:53:39
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Malin

Ni verkar haft de fint:) Hoppas vi me får lika fint väder på Öland.

2009-07-19 @ 13:23:54
URL: http://malinjljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback