Lite störande.


2009-07-10 @ 12:25:43

har varit på jakt i hela bynn idag känns de som .Va o handlade på enda mataffären här i bynn ICA, frågade en på golvet om de hade kylklampar. Ja de skulle finnas bredvid servetterna där borta i hörnet. Fanns de några- NEJ! Åkte vidare till östgötaportens OKQ8- fanns de några där- NEJ! Åkte sedan till skattegårdens handelshus o där hittade jag. Men hur fräscha va de? Det var fågelbajs på varenda en nästan eftersom de legat i en korg i ett öppet handelstält utanför. Men men..jag behövde ju verkligen kylklampar så fick köpa där ändå. va ju sista utvägen typ!

Så nu har jag stått här o skrubbat o skurat på kylklamparna så de blivit riktgit fräscha. nu åker de in i kylen dessutom.

Det är de som är lite trist me o bo i ett litet samhälle. Bara en mataffär finns.. o de har verkligen inte alla varor man behöver. Så man måste oftast åka 3-4 mil ibland mer för o hitta de man ska ha. Men men.. e ju rolig o komma iväg lite. Man skulle nog inte uppskatta de lika mkt om man bodde i nån stor stad, alltså just att åka några mil för o handla. Då skulle man nog va trött på allt bara för de fanns inom räckhåll!


over and out







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback