svininfluensan


2009-07-27 @ 20:41:07
Blir precis vimsig i huvudet av allt prat o skriveri om svininfluensan.  Den har inte ens nåt sverige på riktigt fullt allvar än, o redan håller "experter" på o säger hur många som kommer att insjukna. Det kan de väl ändå inte veta förrän smittan väl är här? det här är väl ändå en väldigt ny sorts influensa som de inte än vet så mkt om? förstår mig inte på det där riktigt. O så pratar de om att pensionärer inte är de som är "riskgruppen" utan att det är småbarn och ungdomar. Hur kan de veta det? visst de har haft flera fall runtom i världen där de inte varit några pensionärer insjuknade...men man kan väl ändå inte riktigt än säga så? kul jul om de säger att de absolut inte är nån fara för pensionärer o vistas i närheten o sedan insjuknar de med o blir jättedåliga.

nää..som sagt..fattar nada..det är väl bara o vänta o se om de blir nån "pandemi" eller inte..tyckte de va prat om de när fågelinfluensan härjade me..men nåt sådant blev de ju aldrig tal om.

I vilket fall som helst..om de nu skulle bli så att många blir smittade..då ska jag absolut inte tveka om o fixa vaccin så vår lille kille inte blir sjuk eftersom det enligt experterna är de små/ungdomar som blir mest sjuka. Fast på tal om det, de verkar ju ännu inte veta hur pass bra vaccinet verkar skydda heller..hmmm!

Men..som sagt..kanske bara är o vänta o se..

hmm..vad tror ni om denna influensan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback