Ja ni..


2009-06-23 @ 20:31:30
äntligen verkar de som att lilleman bestämt sig för att sova. Han har verkligen varit jättetrött..men busat som en tok för de. Han brukar alltid somna runt 6-tiden annars..men idag blev de efter åtta visst.

det är verkligen full rulle hela tiden..har  aldrig tid o skriva längre..men det är så det är ju. Har inte haft tid sedan elliott lärde sig att krypa typ..o nu blir de ännu mindre tid..för nu har han typ kommit på hur man ska resa sig oxå. Det är inte lätt o natta honom längre..för nu ställer han sig upp i sängen o står o kikar på en..vilket busfrö vi har! O så har han börjat o öva på o resa sig annars me..usch..tycker inte om när han ska försöka stå.. tycker han kan vänta med det ett litet tag till. det är ju för tidigt än..vill inte att han ska göra sig illa!

fast de måste jag ju säga, det är roligt att de händer så pass mkt som det gör ändå...ja menar..denna veckan har hans första bissing börjat titta fram o så har han börjat o ställa sig upp i sängen o försöker resa sig annars me.

this is life =)  my little baby is growing up!






Kommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

vad kul att det händer så mycket (men förstår att det blir lite påfrestande ;D). Men det brukar väl vara så, har de väl lärt sig krypa så går allt i en rasande fart sen och rätt vad det är springer de omkring...=)

2009-06-24 @ 00:34:57
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback