My baby and I..ou ou ou


2009-06-13 @ 17:53:42
A has left the building. Ikväll är det bara my baby and I hemma..precis som förra lördagskvällen.

Denna kvällen ska roas me lite tv tittande tror jag, elliott han ligger på golvet o busar i skrivandets stund. Han tar fler o fler kryptag nu..så kul o se. Gav honom lite alvedon förut o sedan dess har han inte haft nån feber. Har känt i hans mun idag me, o jag kände att de va lite bulligt under tandköttet..så de är tänder på gång. Var hos mor förut, och hon kände efter o kände oxå att de va nåt på gång där.

nä, har inge mer vettigt o skriva o nu m åste jag verkligen slita mig då elliott fått tag i sladden till tvn/dvdn.

hoppas alla får en trevlig lördagskväll..för de kommer jag o ha me världens finaste son..oavsett om han e vaken eller inte.






Kommentarer
Postat av: Anonym

det stämmer! den plana änden in!!! annars åker de ut! var på sjukhuset me elton när han var 3 veckor å då var de första gången ja fick sätta alvedon, gjorde de en gång varannan timme. o de visade o sa att de e viktigt man sätter de trubbiga in annars åker de ut.. så nu vet du :) de e så konstigt man kan itne tro att de e så





erika

2009-06-13 @ 18:12:25
Postat av: Förvirrade Morsan

jag har också en kväll alone with my baby ;D vi ska mysa så ;)

2009-06-13 @ 18:35:11
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Katja

Skönt att han slipper feber, jobbigt om det är tänder han blir så påverkad av =( många som ska upp ju. Hoppas du får en skön lördagskväll med en massa mys framför tv:n även om du är ensam. Skönt det med ibland!

2009-06-13 @ 19:31:32
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: erika

jag tror sköterskan sa att det var för att den inte ska skava mot ändtarmsöppningen. och så är den bredare som en rundel så det blir som ett ankare inuti i. men va bra nu vet du att du kan köra vanlig alvedon igen ;)

2009-06-13 @ 21:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback