Sicken dag de varit hittills


2009-06-14 @ 13:46:59
Lilleman har fortfarande feber o diarre. Tycker så synd om honom..han e inne på sin fjärde dag nu! och inte har tänderna brytit sig fram än!

Idag har han haft de ganska gnälligt.. o förut när han åt så satt han bara o klöktes..o fick knappt i sig nån mat alls. Sedan kom värsta kaskadspyan. de va kräks överallt..han kräktes både ur näsa o mun. O så illskrek o han stackarn. Tyckte verkligen att det var jättehemskt o se honom kräkas sådana mängder o de va ju rätt tjockt de han kräktes ut me.

Ringde iaf sjukvårdsupplysningen, då jag fick för mig att de kunde va nåt annat. sade att jag misstänker att det är tänder på gång..o när jag berättade hur han mådde o så så trodde hon det med. Hon sa att småbarn kan kräkas av att ha feber, o att man fick ge dom flytande alvedon/zuppar mer än 2 dagar i rad. Så vi ska fortsätta ge honom det. O sen sa hon även att de kanske inte vill ha varm mat (vilket man sett tecken på de senaste dagarna) eftersom de kan va obehagligt för munnen..utan att man istället ska försöka ge honom lite fruktpure, mkt att dricka, och de kan även få välling eller gröt. Hon rekommenderade dock att han sålänge skulle få risgröt eller majsgröt och majs eller risvälling istället för havre eftersom de kan göra dom lösa i magen när de är dåliga..och han är ju lös

så nu har jag bunkrat upp med majsvälling i tetrapack, och sedan risgröt med äpple och mango..så får han de tills han e okej igen. Och de gör väl inge om de inte går åt, för han kanske blir sån här fler gånger när han håller på att få tändeR?

just nu ligger sjuklingen o sover på sin fars bröst. Det är så han helst vill ligga just nu, han vill vara nära när han e dålig..lägger man honom i sängen så somnar ha inte även fast han är trött.

åå.va jag vill o önskar att de tänderna bryter upp inatt så han slipper detta..tycker faktiskt såå synd om honom o känner mig hjälplös som inte kan göra så mkt åt de ju.

hoppas alla mår bra

kramis






Kommentarer
Postat av: *Carro o Elsa*

stackars liten.. :(

hoppas han blir bättre snart...

2009-06-14 @ 14:02:38
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

men lille killen, nu får dom där tänderna ta och titta upp tycker jag. meja skickar en krya på dej kram till honom :)

2009-06-14 @ 15:41:10
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad bra =) vad skkönt nu vet du det =)

jag ska få hjälp inatt, elton ska sova hos sin mormor så ja får sova ut det e skönt



erika

2009-06-14 @ 18:48:46
Postat av: Förvirrade morsan

lilla gubben... åh vad jag känner igen mig i hur denver beter sig nu... det där med sömnen och inte vilja äta (men vatten, fruktpure och kylskåpskall mjölkersättning går bra...)

2009-06-15 @ 22:58:29
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback