sicken dag


2009-06-07 @ 17:44:52
Nu är man äntligen hemma..eller nu är jag hemma iaf.

Vi packade in oss i bilen strax efter klockan halv elva mot destinationen linköping (trodde vi ja) när vi väl var i rondellen så fick jag för migatt vi ju kunde åka till jönköping istället (lika långt o åka ungefär) eftersom det är mkt trevligare där o finns mer affärer. Så vi tog ett extra varv i rondellen å åkte åt smålandstrakterna istället.

Vi hamnade på babyproffsen där vi ställde oss o kikade på bilstol till Elliott- o nästan på direkten fick vi hjälp vilket jag är tacksam över. jag hade nog aldrig i min vildaste fantasi kunnat ana vilken djungel det är. Visst de fanns tre- fyra olika märken o välja bland. MEN..sedan fanns de ju sjuttioelva (haha..vet att de inte heter så) olika varianter på märket med. O jag fattade nada när hon pratade måste jag erkänna. vi fick iaf hjälp med o testa några varianter i bilen. Och efter mkt om o men så blev det en Britax hi-way i färgen Ellen. Och dessutom så  fick vi efter köpet hjälp med att installera den i bilen. Så elliott fick åka i sin nya stol direkt =) aldrig varit me om så bra service faktiskt!!

Får väl ta o säga tack farfar Arne å elliotts vägnar som ända sedan elliott föddes sagt att när elliott behöver en vanlig bilstol så ska han betala den.

såhär ser den ut. Bild från
britax.se

När vi kom hem så åkte vi självklart en sväng förbi elliotts farmor o farfar för att visa hur stolen de ska pröjsa för ser ut. De tyckte den såg vettig ut faktiskt =)
EFter det så tog vi samtidigt en sväng förbi min syster Emma, fredrik o elliotts kusin willam för o se va de gjrode o för att visa stolen. Då var elliotts två andra mostrar där me med sina killar. Så blev lite glass o sen massa bus på golvet. Elliott låg på alla fyra hela tiden o försökte ta sig framåt..han e så duktig. Det går bättre o bättre dag för dag =) Var verkligen superkul o va där o prata o busa o greja som vanligt..tack för en trevlig eftermiddag =)
Mitt i allt så ringde J till A me o undrade om han inte skulle komma o kolla på Blagsmatchen. Jag sa att jag inte tyckte att han skulle det eftersom hela gårdagen vigdes åt fotbollen. Först hade ju A match o sedan va han på puben o kollade på sverigematchen me. Men han erbjöd sig att ta med sig elliott en sväng. så då fick han faktiskt gå o kika på fotbollen.  Sen vet man ju inte hur länge elliott tycker det är roligt..men det är en annan sak ;P 
Så nu sitter jag här ensam i huset o bara gör de jag vill göra. såå skönt faktiskt =)






Kommentarer
Postat av: Malin

hihi tack så mkt:)

2009-06-07 @ 18:15:40
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

vilken fin stol=) får se när det blir dags för oss att införskaffa en, har ju fortfarande babyskyddet... Men han börjar ju bli lite stor!

2009-06-07 @ 22:41:02
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback