svårt o natta sjuk bebis eller bebis o bebis


2009-06-11 @ 18:35:23
ja,elliott va jättetrött förut, så då bestämde sig a för å göra iordning kvällsnanen till honom. Han fick allt o somnade till sa andreas. 5 minuter senare hör jag att han ligger där innne o gör massa ljud, känner direkt när ja öppnar dörren att de luktar bajs. Stoppar ner huvet vid blöjan o luktar- bajs.

O isch så illa lös i magen bajs luktar då..luktar nästan jäst bajs! Stackar lilla plutten

Förut när zuppen slutat verka tog ja tempen igen 38,6 fortfarande. skulle stoppa in en ny i baken på honom- då "bajsa" han ut den gång på gång. Så fick panik åka till apoteket o köpa flytande alvedon istället, de gick bra å få i honom det faktiskt.

Näää..elliott verkar inte vilja sova nu.. han ligger i sin säng o pratar o mumlar o skriker glatt. han har iaf piggnat till lite sedan i morse..men e nog för alvedonen börjat verka.

nää.. nu ska jag ta o se om han vill komma upp igen. Har en känsla av att lilleman intekommer att få en så rolig natt ..det är ett som är säkert! Men så e de o va sjukling ju!

trevlig kväll till er allihopa.






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

hoppas verkligen han frisknar till snart!



kramar

2009-06-11 @ 19:37:57
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

hoppas han mår bättre snart, stackarn... Tack och lov att det finns alvedon iallafall!

2009-06-11 @ 21:05:14
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Katja

Hoppas att han somnade gott tillslut och att natten blir okej. Inte kul att vara sjuk lilla grabben! Kram, ta hand om er!

2009-06-12 @ 01:06:14
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: erika

hej jag vet inte om du gjort så eller inte för de ska itne gå för dem att komma ut. man ska ju trycka in den trubba sidan. den ska innåt, det ser iten ut så men det är så . kram

2009-06-13 @ 13:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback