Flera timmar senare.


2009-03-19 @ 17:53:50
Jahopp.. inte många inlägg idag heller. Men har ju haft fullt upp =)

Va ju på öppet hus i morse vid nio ; vi var dock bara där i en timma. Blev så mkt barn, o va inte direkt några i elliotts ålder, plus att elliott var övertrött. Så vi åkte hem o tog fram vagnen o gick ut i de fina vädret llilleman o jag så han fick sova  ordentligt. Där låg han o sov under hela promenaden som tog lite mer än en timma. När vi kom hem sov han fortfarande så han fick ligga kvar i groventren, han sov i ytterligare en timma.
 
passade jag på att baka två kladdkakor som A ska ha med sig o bjuda på imorn när elliott sov. Den ena gick dock sönder lite i kanten när jag skulle ta ur den ur formen =( men de som ska äta den får ta de för vad det är. Det är itne lätt o baka med en bebis. Har alltid misslyckats med mina bakningar sedan elliott föddes skumt nog! Innan han kom va jag jätteduktig på att baka, vad har hänt?

Sedan fick elliott mat när han hade vaknat; sen somnade han igen i min famn. Satt o glodde på tvn  med honom sovandes i famnen i säkert en o en halv timma utan att han vaknade. vi låg o myste o busade lite på golvet när han vaknade sen kom pappa A hem. De va nog våran dag ensamma.

Nu kom vi nyss hem från en långpromenad som vi passade på å ta medan pappa a städade här hemma. Gick en sväng med min syster emma o hennes sambo o son, sedan gick vi en sväng själva. Blev nog ungefär en timma igen. Elliott ligger återigen o sover i sin vagn fortfarande. Ska nog väcka honom snart dock så han kan sova inatt med.

Shitt vilket fint väder de varit idag =) man blir som en helt annan människa när solen skiner på..vilka vårkänslor man får..värsta ruset ju.

hoppas alla andra mår bra, o att ni haft en fin dag i de fina vädret.

kramis






Kommentarer
Postat av: Katja

Låter som en kanon dag med mycket frisk luft :) Härligt när solen lyser, våren och sommaren känns inte så avlägsen längre!! Kram

2009-03-19 @ 19:05:20
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Postat av: emma

kan du skicka hit lite sol? här har det varit mulet och man har skymtat solen lite lite...

2009-03-19 @ 19:35:47
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback